Milanović: BiH je takva, kakva je, nema promjena, građanski model je podvala

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

suljaga

Sad će njega po prstima i jednim oštrim saopštenjem naš Sejdo Komšo. Samo da popije dvije brlje u nekom sarajevskom bircuzu, pa će objasniti da Zoki nema pojma i da građanska samo što nije.

Glupi bosnjo ima stav

i kad pojma nema

Koel

Ti majmune si potpisnik kao zaracena strana osudzena za agrwsiju sad vas treba po hitnom postupku tuziti za ostatu

Tupavi južni Srbin

misli da je pametan i kada gluposti valja

Role

Milanović očito nije zadovoljan sa onom fussnotom koju je jedva izmoilio da ubace pa sada valja gluposti. A bili su tako samouvjereni...eh

Mostar

Covjek je rekao realno stanje i nista vise

Tilto

Pa smradu ljigavi cuj BiH je takva kakva je, vi ste mogli protjerati pola miliona ljudi a sad nama predavanja drzis

Nela

To on neka si radi doma...fuujjj Djubre.... Kuci to provodi... ne kod nas Bjedo

cmiljavi haski

od nekada kakvog-takvog socijaldemokrata metastazirao je do pusaca kujca desnicarima

Habuhabuhabu

Ja sam mislio da će ih Europa prosvijetliti, a oni sve nazadniji i nazadniji.

Gost!

Vratite Srbe u Krajinu pa ćete i vi imati konstitutivne narode, a do tada prestanite raditi ono sto ne biste zeljeli da neko radi vama. Nije BiH dijete s posebnim potrebama.....dosta vas je više. Svojoj javnosti iznosite samo ono što vi želite da bude, a ne kako stvarno jeste.

Koel, nepismeni DeFektni SDA bot

javi se i popu Šimi, hitno!!!

Rus-mir

Loša podvala, koja nema šanse ni jedan promil za uspjeti. Pokušaj realizacije bi doveo Hrvate i Srbe do proglašenja samostalnosti. Istoga momenta.

Rus-mir

Vratite Srbe u Krajinu pa ćete i vi imati konstitutivne narode, a do tada prestanite raditi ono sto ne biste zeljeli da neko radi vama. Nije BiH dijete s posebnim potrebama.....dosta vas je više. Svojoj javnosti iznosite samo ono što vi želite da bude, a ne kako stvarno jeste. ka Gost! Očigledno su Srbi i Hrvati međusobno riješili probleme oko preseljavanja stanovništva. Nije ugodno ni preseljenim Srbima iz Hrvatske, a isto tako ni Hrvatima iz Republike srpske, ali, šta je tu je. Važno je da se mogu vratiti ako to žele. Neki su se vratili, a neki i nisu jer su pronašli sreću drugdje. Dakle, Srbi i Hrvati su završili s ratovima. Na tu kartu ne treba nikome igrati.

/ Najnovije