Mesić kritikovao Milanovića: Šta će mu razgovori s Dodikom? On je razarač BiH

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Saso Mange

A šta si ti drugačiji jado izlapljeli. Kupili te za male pare da otvaraš Trnovo na havi, kaže zna bucmastog saudijca dobar je čovjek, goci kao i ti. Hvali se da će biti posljednji predsjednik države kojoj je dao zakletvu i raportira Franji kao pas "Zadatak izvršen" p... ti m.... smrdljiva.

Njegovo

misljenje vrijedi ko I moje,znaci nista

Mesić legenda

Najpošteniji od svih Hrvatskih političara

mile

zar ovaj ludi idiot nije rahmetlija?

Haha

Mesić je u pravu, Hrvati se trebaju okrenuti Seydi i uperiti mitraljez prema Mostaru. I graditi “bosnu”!

ko je ovo staro smeće

na slici?!

Kako

***

Brko

***

Tuner

***

Lijepe riječi su ukras!

***

Mtki

Cim se Srb i HR dogovore Bosnu ce podeliti... Srb iza sebe ima Rus, Kina, Indija, CG, Franc, Grcka, Madjarska i Italija. Hrv iza sebe ima Nemacka, Vatikan, Japan, Koreja, Aus i Kanada

***

***

Peka Dapcevic je imao pravo

***

Ccccc

***

Mario

***

Panzer

***

Branitelj

E dragi Mesiću uhvatila te skleroza,pa ne kužiš da je milanovič pomagać dodiko,ali kako se u Bosni kaže onako hinjski.Možda je i gori od dodika,nema toga koga nije odlikovo iz hvo-a u nadi da će ustrebati kad dodik krene,a oni iz pozadine i iza ledja udare na patriote BiH.

40 rimskih CAREVA su bili SRBI!

JOVAN DERETIĆ, BABILON je srpska svjetska prijestolnica - - Jovan Deretić: “Jesus Christ je bio Srbin”. Evropa je, zapravo, nastala raspadom Velike Srbije!

miki

***

ti volis hercegovinu

zavadi pa vladaj kao 1990 nema vise migracija ako bude rat nema bjezati vise se nema bjezati A sto bi gorelo BIO bi PRESSLONAC

/ Najnovije