Menadžer kluba gdje je bio nestali Matej iz Splita: Pitao sam jesu li bili ugroženi...

0
Radiosarajevo.ba
Menadžer kluba gdje je bio nestali Matej iz Splita: Pitao sam jesu li bili ugroženi...
Foto: MUP Hrvatske / Matej Periš

"Momci iz Splita nisu bili moji gosti, ušli su bez rezervacije u klub. Sve je bilo najnormalnije. Niko ih nije dirao, niti je bilo problema", rekao je menadžer kluba "Gotik" u kojem su nestali Matej Periša iz Splita i prijatelji bili 30. decembra, večer prije Nove Godine.

On dodaje da je pričao sa njegovim drugovima koji su mu rekli da je "sve bilo super".

"Pitao sam ih da li su bili ugroženi na bilo koji način u klubu, rekli su da nisu. Pitao sam ih da li su se drogirali, kažu da nisu ", navei he organizator ove žurke, inače poznati beogradski ugostitelj čije ime i prezime je poznato redakciji Blica.

Lagumdžija održao snažan govor: Vlasti RS koriste metode ratnih zločinaca za rušenje institucija BiH

Lagumdžija održao snažan govor: Vlasti RS koriste metode ratnih zločinaca za rušenje institucija BiH

Ispred kluba "Gotik" kod Beton hale trenutno dvije patrole Rječne policije patroliraju duž obale rijeke Save u potraži za nestalim Matejem Perišem (27) iz Splita koji je nestao je u noći između 30. i 31. decembra.

Nakon što je cijelo jutro patrola Rječne policije obilazila potez od lokala u Beton hali do Beograda na vodi, usidrili su se nedaleko od "Gotika", kluba u kome je posljednji put mladić pronađen, i tu sada pretražuju teren. Takođe, policija patrolirala i oko Pančevačkog mosta.

Mediji prenose i da je jedna patrola Rječne policije otišla ka Dunavu ka Adi Huji, a druga na suprotnu stranu kod Zemunskog keja i polako vozi i zagleda splavove.

Podsjetimo, Matej je nestao u noći između 30. i 31. decembra u 2.30 sati, dakle noć prije dočeka Nove godine. On je sa još šestoricom svojih drugova došao u Beograd na doček Nove godineiz Splita.

Prema nezvaničnim podacima srbijanskih medija, njega su uhvatili na nekim kamerama kako pokušava da zaustavi taksi u nekoj od ulica u strogom centru grada, mada niko sa sigurnošću ne može još uvijek da potvrdi da je to on.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije