Mediji objavili snimak: Specijalne jedinice krenule na sjever Kosova

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

El.che

Ja jake kolone, 2 vozila ccc

R BiH

Sretno specijalnim jedinicama Republike Kosovo Kad vaha pustis on vristi a kad trica pritisnes on pisti …SRETNO

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

Gdje su god srbi tu je i konflikt

Srpski separatisti ne miruju na sjeveru drzave Kosovo. Vrijeme je da se uvede neki red. Ne moze se nezakonitosti dopustati vise.

Bosna

***

Miki

Lijepe riječi su ukras

071

Da im nije americke podrske sva kosovska policija bi bila neutralisana sa sve predsednikom i premijerom laznih institucija koje krse ustav republike srbije. TU se samo olbrajt qurvestija pita a ne neki tamo ljimaju i fatmiri i oplodjivaci koza kurti i slicni majmuncici. USA je nezakonito zauzela tu teritoriju i nakon sto se povuce svi siptari ce milom ili metkom da se predaju. ka Miki . VI vlahadijo NIKAD na Kosovu više nećete mirno spavati, a to vas i u BiH čeka, vrlo brzo!

Miki

***

071

vejedno dejton pada a proslavice se klanjem muslimanskih djevojcica, one sto ostanu zive moraju biti porobljene da nam lizu anuse kao sto im babe i nene lizu sholcu i smitu. Nije to do siptara nego do amerikanaca, oni su prvu krv nepravde prosuli i poslali vojsku na kosovo mimo medjunarodnog prava. I samo krv prolivena od americkog vojnika moze da opere zemlju i vrati mir. ka Miki . Bojim se, internet hrabri frajeru, da u drugoj epizodi nećete onako dobro proći. Ja sam učestvovao u onoj, učestvovaću i ovoj, ne znam gdje i šta si ti bio. Ono za šta živim je upravo i samo to. Što se mene tiče, jedino to u životu želim, da ubijam fašiste kakav si TI i molim Velikog Boga da taj dan doživim, a tako i desetine hiljada ljudi u ovoj zemlji. Ovo nije način za obračun jer si ti internet bolesnik i jad, ali sanjam da tebe i takve još jednom sretnem prije nego legnem u zemlju. Šta će biti - vidjećamo ako Bog da. Amin!

071

***

FFFFF

Srpski separatisti ne miruju na sjeveru drzave Kosovo. Vrijeme je da se uvede neki red. Ne moze se nezakonitosti dopustati vise. ka Gdje su god srbi tu je i konflikt koje drzave?

Da ne bude posle kao Sarajlabadu

HEljp HEljp HELJP HELJP

Ravnogorac

POBITI SVE muslimanske TERORISTE

Besa

Bravo za Kosovo nemojte dozvoliti da vam naprave probleme ko nama u BiH samo oštro jer oni ne poznaju drugi jezik

Bosanac

POBITI SVE muslimanske TERORISTE ka Ravnogorac *****it cete srbende lajete prijetite mamare vam kuje koje vas okotise smrdljiva

POKlati sve muslimanske TERORISTE

*****it cete srbende lajete prijetite mamare vam kuje koje vas okotise smrdljiva ka Bosanac

Ja

. VI vlahadijo NIKAD na Kosovu više nećete mirno spavati, a to vas i u BiH čeka, vrlo brzo! ka 071

Samo hrabro Kosovari

UDRITE stoku *****čku genocidnu jebli svoju mamu kuju

/ Najnovije