Matej Periš trčao po ulicama, zaustavljao taksi, na kraju plivao?

3
Radiosarajevo.ba
Matej Periš trčao po ulicama, zaustavljao taksi, na kraju plivao?
Print Screen / Trenutak sa snimka

Matej Periš koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra u Beogradu, snimljen je kako trči ulicama okolo, zaustavlja taksi, a potom pliva u Savi.

Ove scene su zabilježile kamere sa ulica i šetališta, pišu srbijanski mediji

Na snimku se vidi mladić, koji po opisu odgovara nestalom Mateju Perišu, a koji trči po šetalištu iz pravca Beton hale prema Savskoj promenadi, a potom i po okolnim ulicama.

Nermin Nikšić: Održat ćemo sastanak iza zatvorenih vrata, nekad je bolje da sami sjednemo

Nermin Nikšić: Održat ćemo sastanak iza zatvorenih vrata, nekad je bolje da sami sjednemo

U jednom trenutku pokušava da zaustavi taksi, ali ga vozač ne prima u vozilo. Na posljednjem snimku vidi se lice koje pliva Savom uz obalu pored Beton hale.

Video pogledajte OVDJE.

Podsjećamo, činjenica je da je posljednji put viđen u noći između 30. i 31. decembra u klubu "Gotik" na šetalištu pored Save.

Njegov nestanak je prijavljen 31. decembra u 18 sati, kako su naveli iz policije. Beogradski mediji sada pišu da su od njegovih drugova saznali da je on te večeri bio u vidno alkoholisanom stanju.

Njegovi prijatelji inače su se do sada su se više puta oglašavali, ali svaki put sa molbom da im se ne spominju imena.

*Portal Radiosarajevo.ba ne može potvrditi autentičnost ovog snimka, jer niko od nadležnih organa iz Srbije se još nije oglasio o njemu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije