Masovno kršenje mjera tokom sahrane Amfilohija: Bez maski i distance

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BošnjačkiUzdol

Krepalo je četničko govno Amfiholije, genocidni krstoljub i krmojed, čovjek koji je mislio da će njegovi genocidni srbi graditi sreću preko nesreće Albanskog i Bošnjačkog naroda. Krepala je sotona u ljudskom obliku, fašista, genocidaš, litijaš, organizator mitinga istine i anti-đukanovićev nastrojeni pro-ruski unionista. Klasičan primjer genocidnog krmeta. Kaburski azab ti konačište bio do Sudnjeg dana, a nakon što ti Bog presudi, ako Bog da, u sred pakla gorio sa Ratkom Mladićem, Milanom Lukićem, Svetim Savom, Arkanom, Šešeljom, i svim drugim genocidnim hordama. Da Bog da vam ova sahrana klaster bila, svi koronu dobili koju mu sahranu obavljate

22

Krepalo je četničko govno Amfiholije, genocidni krstoljub i krmojed, čovjek koji je mislio da će njegovi genocidni srbi graditi sreću preko nesreće Albanskog i Bošnjačkog naroda. Krepala je sotona u ljudskom obliku, fašista, genocidaš, litijaš, organizator mitinga istine i anti-đukanovićev nastrojeni pro-ruski unionista. Klasičan primjer genocidnog krmeta. Kaburski azab ti konačište bio do Sudnjeg dana, a nakon što ti Bog presudi, ako Bog da, u sred pakla gorio sa Ratkom Mladićem, Milanom Lukićem, Svetim Savom, Arkanom, Šešeljom, i svim drugim genocidnim hordama. Da Bog da vam ova sahrana klaster bila, svi koronu dobili koju mu sahranu obavljate ka BošnjačkiUzdol Au haveru al si bolestan

romi

hah, sto ga skockase, k'o za maturu

Guest

Neka mašala nek se skupiše. Fino ih brate vidjet nek 20% pokrepa zauhar.

Dnevni red

LEGLO ZARAZE 100% ,FUJ

KršćanstvoUKrizi

Sudeći po ponašanju i riječima Amfiholija, te po ponašanju Srba od 1990-tih na ovamo ali i njihovih jarana Hrvata, može se sa velikom sigurnošču reći da je kršćanstvo/hrišćanstvo religija u dubokoj krizi kojoj je potrebna reforma. Najbolje bi bilo da se okane i ostave kršćanstvo i pređu na jedinu pravu religiju

Sta ako

Sta ako s one strane svi ovi ljudi njega budu krivili?

On

Sad ce biti njegovih sljedbenika za njim,sav svjet se bori protiv okupljanja al nebeski narod je superioran. Sad ce da usljede hvalospjevi i lazi........stvarno su supci Bakir,Fahro,Niksic,Komsic,Konakovic i svi redom sto neodose na posljednji ispracaj. Mogo je i Fade se ukljucit nebili koji zrakodah prodao.

Reci nesto PAMETNO SRBINU i d aovaj poslusa?!??!

Taj se nije rodio, koji ovim mitomanima nesto mogao reci i objasniti..helem je krepo od korone helem su ga izlizali budale...nebi me cudilo da sada bas BUKNE u CG..a mozda to Srbi i zele...ali ce onda oni biti medju prvima...

Užas

Kakav izliv mržnje na ivom portalu. Govor mržnje, ne da nije zabranjen, nego je poželjan ! Ako vas RAK ne kazni i ugasi, treba ga ukinuti jer je očigledno beskoristan, i nepotreban. PS. I s vama da živimo mi ostali?! Nema šanse, vi ste divljaci..... Nisam Srbin, ali sam zgrožen nekulturom tolikom.

Novinar

Sta vas muslimane iz vukojebine zvane BiH briga za krsenje mjera u CG? Gledajte da u sebi iskorjenite visevjekovnu mrznju prema hriscanstvu da bi svima pa i vama bilo bolje.

22

Administrator se malo zapio na rostilju, lijep dan morate razumjeti. Tako da po portalu divljaju ludjaci i imaju priliku izraziti mrznju.

Veteran64

Ko smo to mi, obicni smrtnici, boziji robovi, da sudimo bilo kome po bulo kom osnovu??? ". . . ko nikad zgrijesio nije neka baci prvi kamen . . . " Zanima me samo ko placa "ove" koji izljevaju ovoliku mrznju, bas zenimljivo, uoci izbora :) . . . a ogromna vecina nas prezivljava od mjeseca do mjeseca, dok ono sto se zove drzavnicima zive ko bubreg u loju od nasih para !!! i dokle god uspijevaju trovati narod mrznjom njima ce biti dobro kao i do sada :)

/ Najnovije