Masovna tučnjava u Zagrebu: Letjele su flaše, stolovi, a bačen je i suzavac

0
Radiosarajevo.ba
Masovna tučnjava u Zagrebu: Letjele su flaše, stolovi, a bačen je i suzavac
Foto: Screenshoot / Masovna tuča u Zagrebu

U centru Zagreba sinoć je nastao potpuni haos kada je izbila masovna tučnjava. Letjele su flaše, čaše, a bačen je i suzavac, pišu hrvatski mediji.

Do masovne tučnjave došlo je u kafiću u Bogovićevoj ulici. Centar Zagreba jučer je vrvio ljudima. Sve je podsjećalo na staro normalno.

No, zabavu je uskoro pokvarila grupa mladića.

„Odjednom se stvorila grupa mladića u dobi od 20 do 30 godina. Prišli su dečkima koji nisu radili nikakve probleme, a koji su stajali dva metra od našeg stola. "Pazi da ti ne bi glava letjela", čula sam da je rekao jedan iz te grupe koja im je došla. I to je bilo to, odmah je zgrabio stol i bacio im ga, očito su imali neki sukob od ranije“, prepričala je mlada Zagrepčanka koja se našla u samom središtu sukoba za 24 sata.

Kazala je da su jedni na druge bacali sve što im je stiglo pod ruke, stolove, stolice, čaše, flaše sa susjednih stolova. Neko je bacio i suzavac, ljudi počeli vrištati i bježati krvavi, razderanih majica.

Konobar je pokušao obuzdati jednog od problematičnih mladića, nakon čega su i njega gađali stolovima.

Policija je ubrzo stigla na mjesto događaja, a masovnu tučnjavu snimila je i nadzorna kamera jednog od kafića.

Kako je izgledao incident možete pogledati OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije