Manijak pretukao ženu i upucao psa, u bjekstvu je: Jedan od njegovih sinova u zatvoru zbog ubistva

6
Radiosarajevo.ba
Manijak pretukao ženu i upucao psa, u bjekstvu je: Jedan od njegovih sinova u zatvoru zbog ubistva
Foto: PU Splitsko-dalmatinska Županija / Traženi Davor Firić

Tokom pretrage kuće Davora Firića u Klisu, u Hrvatskoj, policija je pronašla velike količine droge i oružja. Između ostalog, pronađeno je osam kilograma marihuane, kilogram amfetamina te puška, pištolj i streljivo.

Za Firićem se vodi velika potraga nakon što je pretukao suprugu i upucao psa. Svojoj je ženi slomio nos, skočni zglob i nanio teške povrede oka.

Firiću to nije prvi put da je nasilan. Prije sedam godina na javnom je mjestu pretukao tadašnju suprugu, nakon čega se s maloljetnom kćekom zatvorio u kuću prijeteći da će ubiti nju i sebe.

Centrotrans objavio uputstvo putnicima o korištenju mjesečnih karata za maj

Centrotrans objavio uputstvo putnicima o korištenju mjesečnih karata za maj

Nakon što je krizna situacija okončana, policija mu je u kući pronašla oružje i streljivo.

Firićev mlađi sin Sandro izdržava 12-godišnju zatvorsku kaznu zbog ubistva koje je prije dvije godine potreslo Split. Mladiću je zbog navodnih dugova ispalio metak u potiljak, a zatim ga povrijeđenog iz automobila izbacio na cestu, nakon čega je nesretnik umro u bolnici.

Stariji sin Ante postao je poznat javnosti nakon sudjelovanja u velikim neredima na Partizanovom stadionu u Beogradu, a prije šest godina poginuo je u saobraćajnoj nesreći, piše Dalmatinski portal.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (6)

/ Povezano

/ Najnovije