Osumnjičeni za svirepo ubistvo u Doboju predati u Tužilaštvo

0
Radiosarajevo.ba
Osumnjičeni za svirepo ubistvo u Doboju predati u Tužilaštvo
Foto: Nezavisne novine / Dražen Lazarević i Andrea Kajganić

Andrea Kajganić i Dražen Lazarević, uz jake policijske mjere, sprovedeni su u srijedu navečer, 31. januara, u Okružno javno tužilaštvo Doboj gdje će biti ispitani.

Njih dvoje su osumnjičeni za svirepo ubistvo Dobojlije Saše Kulišića, oca četvoro djece.

Na licu mjesta bila je i kćerka ubijenog Kulišića, Tamara Kulišić, koja je kazala da je došla samo da vidi lice žene koja je ubila njenog oca.

Niti jedan od petero lovaca u Superpotjeri nije znao odgovor na ovo pitanje. Znate li ga vi?

Niti jedan od petero lovaca u Superpotjeri nije znao odgovor na ovo pitanje. Znate li ga vi?

Osumnjičeni za svirepo ubistvo predati su u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj, potvrđeno je pišu Nezavisne novine.

Žena je osumnjičena da je nožem ubila Kulišića i da je svirepi zločin  pripemila sa ljubavnikom Draženom Lazarevićem.

Djelo je okvalifikovano kao teško ubistvo a za to djelo je prema Krivičnom zakoniku RS predviđena kazna zatvora od najmanje deset godina ili kazna doživotnog zatvora.

Inače policija je nakon prijavljenog nestanka žrtve,došla do saznanja da su osumnjičeni ljubavnici planirali ubistvo i kako se sumnja lijekovima omamili Kulišića. Muškarca su u gluho doba noći onesvijestili, ubacili u auto, te odveli u šumu gdje su ga vezali.

Sumnja se da su ga zajedno odveli u šumu a da je žena ta koja je nožem usmrtila muža. Nakon toga sa ljubavnikom otišla u iznajmljen stan u Banja Luku, pišu Nezavisne novine.

Muškarac je uhapšen u Doboju a žena u Banja Luci.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije