Manijak kraj splitske bolnice vreba djevojčice: Roditelji prestravljeni

Radiosarajevo.ba
Manijak kraj splitske bolnice vreba djevojčice: Roditelji prestravljeni
Foto: Slobodna Dalmacja / Manijak nedaleko od splitske bolnice već neko vrijeme vreba maloljetnice

Manijak nedaleko od splitske bolnice već neko vrijeme vreba maloljetnice, a slučaj je u javnost iznijela prestravljena majka čija se kćerka s njim susrela već dva puta.

Djevojčica stara 14 godina doživjela je šok u srijedu navečer ove sedmice kada je na autobuskoj stanici, odmah pored KBC-a na splitskim Firulama, iza sebe dok je čekala autobus ugledala muškarca sa spolovilom u ruci. Prestravljeno dijete odmah je otrčalo u obližnju palačinkarnicu odakle je pozvala majku, piše Slobodna Dalmacija.

“I ovo bi bila samo priča koje bi se s zgražanjem sjećali svako toliko, da se ista, potpuno ista stvar mojoj kćeri nije dogodila i prije svega dvadesetak dana, u isto vrijeme i na istom mjestu. Bojim se da taj lik ne prati moje dijete”, rekla je uplašena majka.

Slobodna Dalmacija opisala ga je kao čovjeka starog između 50 i 60 godina, visokog do 180 cm, proćelavog, izrazitog nosa, odjevenog (u obje prilike) u crno: crna majica kratkih rukava, crne hlače, crne cipele.

U Policijskoj upravi splitsko- dalmatinskoj potvrđuju da se slučaj odigrao oko 21 sat i 30 minuta kada su i oni zaprimili dojavu te da će poduzeti sve mjere i radnje iz nadležnosti policije u cilju pronalaska osobe i provođenja kriminalističkog istraživanja.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije