Maloljetnica (17) razbijala po kafiću pa joj se osvetili konobarica, kćerka i muž

0
Radiosarajevo.ba
Maloljetnica (17) razbijala po kafiću pa joj se osvetili konobarica, kćerka i muž
Arhiv / Ilustracija

Svašta se može dogoditi kada alkohol kumuje, što pokazuje i slučaj koji se dogodio u augustu prošle godine.

Pijana maloljetnica počela je oko ponoći razbijati po popularnom križevačkom kafiću, a onda su se u sve umiješali konobarica, njezina kći i suprug.

Maloljetnica je na kraju dobila batine te je završila na hitnoj, a sad je stigao i sudski epilog nemilog događaja.

Preminuo Branislav Brano Mićunović, čovjek s američke crne liste

Preminuo Branislav Brano Mićunović, čovjek s američke crne liste

Prema presudi, 17-godišnja djevojka je u augustu oko 23.45 sati u kafiću u Križevcima razbila čašu i pivsku bocu, nakon čega ju je konobarica (49) primila ju je za kosu i izvukla van, a izašla je i njezina 19-godišnja kćerka.

“Maloljetnica je šakom udarila 19-godišnjakinju u glavu, nakon čega su se potukle. Maloljetnica je nogom u prsa udarila i konobaricu koja je pala na pod gdje su se nastavile tući i jedna drugu čupati za kosu. U jednom trenutku tučnjavu je vidio konobaričin suprug (40). On je maloljetnicu uhvatio rukama za vrat, udario njenim tijelom u zid te ju počeo udarati rukama po cijelom tijelu.

Maloljetnica je nakon ovog događaja zatražila pomoć u Zavodu za hitnu medicinu u Križevcima, gdje su joj utvrđene lake tjelesne povrede”, navodi se u presudi, piše portal Danica.

Maloljetnica je te večeri tri piva pa je napuhala 1,65 promila, a u lokalu je bila sa starijim bratom i majkom. Kazala je da je slučajno razbila čašu i pivsku bocu te ju je konobarica primila za kosu i izvukla van. Priznala je da su se tamo potukle.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije