U ulici gde je vozač kukavica usmrtio malog Stefana, osvanuo mural s njegovim likom

0
Radiosarajevo.ba
U ulici gde je vozač kukavica usmrtio malog Stefana, osvanuo mural s njegovim likom
FOTO: Facebook / Stefan B. dobio mural

Srca građana cijele Srbije slomila su se poslije vijesti da je maleni Stefan B. (9) kojeg je pregazio bahati vozač Lazar Galić na pješačkom prelazu u beogradskom naselju Karaburma, preminuo.

Tragična vijest izazvala je ne samo tugu, već i bijes, posebno među građanima ovog dijela Beograda koji danima u Ulici Marijane Gregoran, gdje je došlo do nesreće, iskazuju mirnim putem svoj revolt, prenosi Srpskainfo.

Građani pogođeni ovom tragedijom pisali su pesme nastradalom dječaku, palili svijeće na mjesto pogibije, a sada su i oslikali mural sa njegovim likom koji je danas osvanuo u Beogradu, baš u ulici u kojoj je izgubio život.

"Sa neba ja vas gledam, zbog mene tu ste sada, ne dajte, dobri ljudi, da nečije dijete još strada", ispisan je stih pored lika malog Stefana.

Fotografiju ovog emotivnog grafita podijelila je u Facebook grupi Pravda za Stefana Jelena Milosavljević, administratorka.

"Da se ovako nešto više nikad nikome ne ponovi, da nijedno naše dijete ne ode na nebo prerano, da nijedan roditelj ne ostane bez djeteta, mi ostajemo ovde i dalje, non stop 00-24! Za moje dijete, za vaše dijete, za svu djecu! Počivaj u miru, anđele", napisala je ona.

Podsjetimo, protesti zbog prvobitne odluke sudije Prvog osnovnog suda, koja je poslije nesreće pustila vozača da se brani sa slobode, i dalje traju.

Okupljeni građani ostaju pri zahtijevima da vozač, koji je, poslije prve odluke sudije, uhapšen i sproveden u pritvor, bude osuđen, ali zahtijevaju i da sudija Radmila Đerić, koja ga je prvobitno pustila iz pritvora pravno odgovara zbog te odluke.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije