Mala 'korekcija' u naslovu nasmijala Balkan: Društvene mreže ismijavaju Anu Brnabić

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kauzalitet

Dok se BiH i CG ne oslobodi NACIJA Kraljevine SHS (lazni konstitutivni narodi), nece se zavrsiti raspad JU, niti ce biti mira i stabilnosti na Zapadnom Balkanu. Kraljevina SHS sa 3 nacije je opak velikodezavni projekat, uzrok ratova, nestabilnosti, pogroma i progona na Balkanu u XX vijeku!

Zbor

Dok se BiH i CG ne oslobodi NACIJA Kraljevine SHS (lazni konstitutivni narodi), nece se zavrsiti raspad JU, niti ce biti mira i stabilnosti na Zapadnom Balkanu. Kraljevina SHS sa 3 nacije je opak velikodezavni projekat, uzrok ratova, nestabilnosti, pogroma i progona na Balkanu u XX vijeku! ka Kauzalitet Ne nastaje narod za jedan duzi ljudski vijek. Tacno je da nacije nepostojece Jugoslavije ne mogu biti ‘konstituentni narodi’. Cinjenica da nisu dijaspora drzava Srbije i Hrvatske ne dozvoljava da nose ime po njima. Sve je to velikodrzavno politikanstvo. BiH je bilo prije SHS, Berlinskog kongresa, prije otkrica Amerike. Njeno stanovnistvo vjekovima ima isu drzavnost, tradiciju, jezik i kulturu. Isti je narod!

Prazna

Pa ovaj polumonfoloid i jeste za ismijavanje.

011

E neka ste se i vi iz redaksije R.S. pridruzili ismijavanju Ane tj Srbije. To je onaj tipicno sarajevski pogani mentalitet - samo da se neko provali. Dok evo vec decenijama gledamo i citamo kako to mediji iz mahale "uspjesno" rade dotle se Srbija gradi. To sto je Vucic za svoje vladavine uradio od Srbije u ekonomskom smislu, BiH nece dostici ni za narednih 100g. Sportske uspjehe da i ne spominjem. Za vrijeme visedecenisjke vladavine SDA gotovo svi ekonomski giganti koji su stvoreni u SFRJ, a ostali na teritoriji Federacije su propali ili su pred propadanjem. Da ne spominjem autoputeve, zeljeznicu i sl. Primitivizam, krinial i vjerska mrznja ce vas unistiti. Sami ste sebi najveci neprijatelj.

***

Nije lijepo smijati se tudjoj nesreci

SodundGor

E neka ste se i vi iz redaksije R.S. pridruzili ismijavanju Ane tj Srbije. To je onaj tipicno sarajevski pogani mentalitet - samo da se neko provali. Dok evo vec decenijama gledamo i citamo kako to mediji iz mahale "uspjesno" rade dotle se Srbija gradi. To sto je Vucic za svoje vladavine uradio od Srbije u ekonomskom smislu, BiH nece dostici ni za narednih 100g. Sportske uspjehe da i ne spominjem. Za vrijeme visedecenisjke vladavine SDA gotovo svi ekonomski giganti koji su stvoreni u SFRJ, a ostali na teritoriji Federacije su propali ili su pred propadanjem. Da ne spominjem autoputeve, zeljeznicu i sl. Primitivizam, krinial i vjerska mrznja ce vas unistiti. Sami ste sebi najveci neprijatelj. ka 011 Hajde ti lagano po Parizer i mani se BiH.

Sendvič brigada

E neka ste se i vi iz redaksije R.S. pridruzili ismijavanju Ane tj Srbije. To je onaj tipicno sarajevski pogani mentalitet - samo da se neko provali. Dok evo vec decenijama gledamo i citamo kako to mediji iz mahale "uspjesno" rade dotle se Srbija gradi. To sto je Vucic za svoje vladavine uradio od Srbije u ekonomskom smislu, BiH nece dostici ni za narednih 100g. Sportske uspjehe da i ne spominjem. Za vrijeme visedecenisjke vladavine SDA gotovo svi ekonomski giganti koji su stvoreni u SFRJ, a ostali na teritoriji Federacije su propali ili su pred propadanjem. Da ne spominjem autoputeve, zeljeznicu i sl. Primitivizam, krinial i vjerska mrznja ce vas unistiti. Sami ste sebi najveci neprijatelj. ka 011 Bla, bla, blaaa ... pa mutava i jeste smiješna, najblaže rečeno. Ono o mržnji! Slušaj lažni partizan, skoro svaki post ti sadrži riječ mržnja, visiš na "muslimanskom" portalu, a sve to je jako indikatuvno. Autoprojecija! Al štaš, teška vremena, valja jesti, od nečega se mora živjeti, a sluzavi nagrađuje parizerom.

Uzmi ti MOJ PARIZER USUAT kjao TVOJA MAMA BALINKUS

Hajde ti lagano po Parizer i mani se BiH. ka SodundGor

***

***

Tata Dobrica o svojoj djeci u Parizer land

Mi lazemo da bi varali sami sebe,da tjesimo druge,mi lazemo za oprost. Mi lazemo da bi se borili protiv straha,lazemo da ohrabrujemo druge,lazemo da bi skrivali svoj i neciji drugi jad. Laganje je oblik naseg patriotizma i potvrda nase urodjene inteligencije. Mi lazemo na kreativan,mastovit i inventivan nacin.

ssf

E neka ste se i vi iz redaksije R.S. pridruzili ismijavanju Ane tj Srbije. To je onaj tipicno sarajevski pogani mentalitet - samo da se neko provali. Dok evo vec decenijama gledamo i citamo kako to mediji iz mahale "uspjesno" rade dotle se Srbija gradi. To sto je Vucic za svoje vladavine uradio od Srbije u ekonomskom smislu, BiH nece dostici ni za narednih 100g. Sportske uspjehe da i ne spominjem. Za vrijeme visedecenisjke vladavine SDA gotovo svi ekonomski giganti koji su stvoreni u SFRJ, a ostali na teritoriji Federacije su propali ili su pred propadanjem. Da ne spominjem autoputeve, zeljeznicu i sl. Primitivizam, krinial i vjerska mrznja ce vas unistiti. Sami ste sebi najveci neprijatelj. ka 011 Ne znam zašto komentarišeš Srbiju kad Srbijanci ne podnose Srbe iz BIH. Da nije Srba iz BIH i ustanka 1878. Srbija bi i dalje bila pod Turcima. Iskoriste nas za ratove onda bace ko strau krpu. Srbi iz BIH im ratovali za državu, ali nikad neće biti jednaki,taman da nas svih milion sutra umre za Srbiju,opet ćemo biti"Bosanci"

Hahahaha.

Poznat je odgovor na to. Znamo mi odavno.

Dea

Okorjeli u lažima. Režim koji sam sebi ne vjeruje.

🔥🔥🔥🔥

Mi lazemo da bi varali sami sebe,da tjesimo druge,mi lazemo za oprost. Mi lazemo da bi se borili protiv straha,lazemo da ohrabrujemo druge,lazemo da bi skrivali svoj i neciji drugi jad. Laganje je oblik naseg patriotizma i potvrda nase urodjene inteligencije. Mi lazemo na kreativan,mastovit i inventivan nacin. ka Tata Dobrica o svojoj djeci u Parizer land A zato su tvoji prešli na drugu religiju da ne budu dio tog lažne mašinerije i da govorite istinu

***

***

***

***

***

***

🔥🔥🔥🔥

A zato su tvoji prešli na drugu religiju da ne budu dio tog lažne mašinerije i da govorite istinu ka 🔥🔥🔥🔥 Srbi su 49% Turci. DNEVNIK RTS, EMITOVAN 13. MAJA 2019. POTRŽI NA YT. ka Evo ti parizer<<Hoćeš da kažeš da su ovde prvo bili Pravoslavci i onda su došli Turci? Ok pobjedio si, Srbin si bio ali si najljepši;

A parizer?

Srbi su 49% Turci. DNEVNIK RTS, EMITOVAN 13. MAJA 2019. POTRŽI NA YT. ka Evo ti parizer Hoćeš da kažeš da su ovde prvo bili Pravoslavci i onda su došli Turci? Ok pobjedio si, Srbin si bio ali si najljepši; ka 🔥🔥🔥🔥<< Jesi li ti rođen takav ili išao u neku specijalnu školu?! Mah... Pogledaj prilog RTS-a na YT. Ako ti nije i dalje jasno, ja ti stvarno ne mogu pomoći... Dakle, Dnevnik RTS, emitovan 13. 05. 2019. godine.

ssf

Srbijanci nahuškaju na ratove pa posle glume mirotvorce. Kad treba da se ratuje onda smo Srbi . Čim se rat završi onda smo "Bosanci" i onda Srbijanci pričaju "svi su narodi nama u BIH isti", pa kad su vam isti što ste nas huškali jedne na druge ??? A Bošnjaci iz Bosne koji odu u Srbiju isto im ismjevaju akcenat i nisu tretirani nikad ni bili ništa drugačije nego Hrvat ili Srbin iz BIH. Rat je se 90ih desio jer je to odgovaralo svim stranama, prvenstveno Americi jer je kao najveći izvoznik naoružanja na svijetu od ratova najviše profitirala. Najmanje je odgovarao nama u BIH. Budale ne računam, one bi i danas ratovale za tuđe interese i pune džepove.

ssf

Gledam emisiju o L.Breni kako onaj Popović priča o njoj, kako je pričala bosanskim akcentom i pjevala rok i normalnu muziku, kad je došla u Srbiju toliko su je gledali sa visine da je morala na silu da promjeni izgovor. Tako gledaju svakoga iz BIH, bio on Bosnjak ili Srbin.

Dobro to

ali šta je smiješno? Stvarno mi nije jasno, ne šalim se.

/ Najnovije