Majka ubijene djece u Hrvatskoj rodom iz BiH: U teškom je stanju

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jah

Ja cijeki zivot zivim od danas do sutra,pa nikad nebi ni pomislio takvo zlo.neznas ti kako je u bosni zivit danas imas 100km,sutra 20,preko sutra 0 i tako cijeli zivot.

Azazel

Tiiiiime, is on my side.. . Yes it is. Uzasan zlocin

Katy

Ne ide nam nikom posljadnjih 18 mjeseci. Hajmo se svi poubijati. Koje mlakonje Boze sacuvaj.

Nadimak...

Ne ide nam nikom posljadnjih 18 mjeseci. Hajmo se svi poubijati. Koje mlakonje Boze sacuvaj. ka Katy Svi ti uštogljeni u fancy odjelima i vozilima su pshihopate i ubice, samo je pitanje vremena kada će to izaći iz njih.

Duša me boli

Zgrožena sam činom nečega, nekoga ko se zove čovjek, ko se zove otac. Nedavno se i u Bosni desio slučaj gdje je otac zaklao svoje troje male dječice jer se htio osvetiti majci koja ga je ostavila. Dakle , barem jedno dijete je gledalo kako njegov tata kolje jedno od braće i sestara. Vjerovatno je i ovdje bio takav slučaj. Takva osoba ne zaslužuje da živi, niko poput nje nema pravo na život. Hvata me tolika tuga i jad i samo se pitam odakle više to zlo dolazi. Toliko majki i očeva koji ne mogu imati svoje dijete, a tamo neki monstrum svoju djecu ubije. Ne mogu, muka mi je i strahovito mi je žao majke. Te male nevine duše sigurno su sada mirne, no majka nikad neće biti dok im se ne pridruži. Kakva sebičnost, kakav odraz neljudskosti. Ne mogu da vjerujem da smo svi od iste vrste nastali.

Sunce

Pa ti ostavi psihopati djecu preko vikenda...i miri nazor roditelje...niko nije od ljepote i rahatluka otisao sa troje djece od njihovog oca...grozno, jezivo, tuzno...neka je toj nesretnoj zeni Bog na pomoci...

Uhhhh

Tješi nju partner, ne brinite se vi! Kad je nestalo novca, nestalo i ljubavi! A ako je bio tako bolestan zašto mu je ostavila djecu, a ona sa drugim partnerom se provodila! Strašno!

Tralala

Tješi nju partner, ne brinite se vi! Kad je nestalo novca, nestalo i ljubavi! A ako je bio tako bolestan zašto mu je ostavila djecu, a ona sa drugim partnerom se provodila! Strašno! ka Uhhhh Pa nije ga bivsa zena ostavila kad je nestalo novca, nego ga je ostavila mladja treba s kojom je on zenu varao, nakon cega su se razveli.

Mili

Nije ovo covjek, ovo je g.ovno sto ne uze sebi zivot kad ti je dosadio sto uze tu nevinu djecicu.....nikad za nikad ga ne treba pustiti iz zatvora i to mu jos otezati boravak u istom,nikakve olakotne okolnosti,samo dozivitni zatvor bez pomisli na pomilovanje...neka trune...puno gore je zaslužio

?!?

pa ubij se ti, al' sto djecu zaboga?! :(

Duduk

Uhhh; Pa ti bi se mogao uhvatiti pod ruku sa ovim govnetom kakav komentar a jesi psihopata i gnjida... A otkud djeca kod njega pa sud je tako odredio a i to je njegovo pravo, a sud nije znao da monstrum i kadar da ovako neśto učini

/ Najnovije