Majci i ocu prijeti zatvor: Dopustili 15-godišnjem sinu spolne odnose s maloljetnicom u kući

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sto je tarabio, tarabio je.

.........

Ljiljan

Nikakvo to čudo nije pa krivouste podmukle nakarade daju svoje dječake velečasnim p e d o f I l I m a da ih križaju s g u z a po crkvenim podrumima!

zivko1950

Koja glupost oduzet djecu roditeljima i smjestiti ih u dom pa to ima samo u Hrvatskoj.

Anthony

Koja glupost oduzet djecu roditeljima i smjestiti ih u dom pa to ima samo u Hrvatskoj. ka zivko1950 Nisu bas najzreliji roditelji.

@ljiljan

Nikakvo to čudo nije pa krivouste podmukle nakarade daju svoje dječake velečasnim p e d o f I l I m a da ih križaju s g u z a po crkvenim podrumima! ka Ljiljan Iju tebi su samo veličasni i muşkarci na pameti iju iju gluho bilo. Ovde nije u pitanju muškarac muškarac nego cura i momak

@ljiljan

Odosno svećenik i dječak. Joj šta su ti radili u dijaspori dječače mali iju iju

Da je doveo derpea sve bi bilo OK

Jer niko ne bi smio ni zucnut, od straha da ga ne proglase homofobom. E moj narode, dokle smo dosli.... Jako, jako zalosno... Po pustim skojevima spijaju parove koji se seksaju, pa brze-bolje cinkaju policiji..... ali pride parada? Ma SUPER NESTO!!

Mnogo je bolje kad Muhamed Aisu (9) zghuza.

Nikakvo to čudo nije pa krivouste podmukle nakarade daju svoje dječake velečasnim p e d o f I l I m a da ih križaju s g u z a po crkvenim podrumima! ka Ljiljan ....................; Cak postane i tzv. prorok, pa zaostali debil kao ti vjeruje u njega...

Od mene puna podrska roditeljima.

Stariji su od 14 dakle stariji maloljetnici, ako su oboje svojevoljno stupili u seks, neka su im roditelji dozvolili da to i rade. Bravo, hrabri ljudi bez kompleksa!

/ Najnovije