Macron i Scholz šalju ‘specijalce‘ u Beograd, Srbija se polako priprema za najgoru moguću vijest?

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nema druge neg kod popa

A popo kad ga vidi, kez od uha do uha. Ne zovu ovog dzaba kako ga zovu.

Mozda je vreme

Da se menja strana. Svakako je ćale šiptar.

/

Trla baba lan …..

Po

Lijepe riječi su ukras

Zabole

ga srce,Srbije.

Bosanac

***

Moze STO godina trajat...

Ali Srbija ce sigurno jednog dana vratit Kososvo, to sam ubjedjen. Samo da se zna, (nebitno u biti, al eto) nisam Srbin, nego Hrvat.

Sinko, knjigu u shake

Ali Srbija ce sigurno jednog dana vratit Kososvo, to sam ubjedjen. Samo da se zna, (nebitno u biti, al eto) nisam Srbin, nego Hrvat. ka Moze STO godina trajat... Nema se tu sta vracat. To je samo osamdesetogodisnja epizoda Kosova koja reprize nikad nece imati.

A ima

Laju srbende Kosovo je srbija a nesmiju u Pristinu otic ima li srba u Pristini ka Bosanac Li Muslimana u Srbiji

Bb

Srbija Kosovo kompenzuje Srpskom

Sinko, malo citaj, a nemoj ilahije i kaside...

Nema se tu sta vracat. To je samo osamdesetogodisnja epizoda Kosova koja reprize nikad nece imati. ka Sinko, knjigu u shake ... Kosovo je prakolijevka Srpstva!

Pradrzava Srba Raska je nastala na podrucju Kosova

Nema se tu sta vracat. To je samo osamdesetogodisnja epizoda Kosova koja reprize nikad nece imati. ka Sinko, knjigu u shake .............; Tu su crkve i manastiri stari preko 1.000 godina. Je li ti stvarno mislis da se radi o 80-godisnjoj epizodi? :) :)

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras

¨Nama¨? Briga mene kao Hrvata...

Referiro sam se na realnost, a vama bujrum u te bajke o carevima, kolijevkama i inim srpskim izmisljotinama. ka To moze uz price o Ahilu, Hektoru, Zevsu, Afroditi ......... Ali i sam znas da sam u pravu. Samo sto si zatucani bohosnjo, pa ti mrznja premu svemu nemuslimanskom pomracuje razum

Sta ja "i sam" znam?

......... Ali i sam znas da sam u pravu. Samo sto si zatucani bohosnjo, pa ti mrznja premu svemu nemuslimanskom pomracuje razum ka ¨Nama¨? Briga mene kao Hrvata... Ono sto vidim i mogu procijeniti iz ovih nekoliko recinica je da ti je rjecnik sveden na nekoliko ulicni fraza i da cestito knjige nisi otvorio u zivotu. Znajuci da su rijeci alat za razmisljanje, znam da tesko da ista znas.

Ha ha ha

***

*ulicniH :) :)

Ono sto vidim i mogu procijeniti iz ovih nekoliko recinica je da ti je rjecnik sveden na nekoliko ulicni fraza i da cestito knjige nisi otvorio u zivotu. Znajuci da su rijeci alat za razmisljanje, znam da tesko da ista znas. ka Sta ja "i sam" znam?

Kad nepismeni opismenjava

ka *ulicniH :) :) To je jedna od manje bitnih gresaka u mom pisanju ovdje. Da si iole pismen to bi zanemario jer je ocito da je typo. Nego, papcicu haj ojtra pocjeraj ovce na pasnjak, kani se interneta.

/ Najnovije