Ludi provod: HEP-ovi direktori tulumarili na račun firme, kako se među njima našla Hanka Paldum?

1
Radiosarajevo.ba
Ludi provod: HEP-ovi direktori tulumarili na račun firme, kako se među njima našla Hanka Paldum?
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Koncert Hanke Paldum

Direktori svih Operatora distribucijskog sistema državne kompanije Hrvatska elektroprivreda su prije nešto više od dva mjeseca blizu Slavonskog Broda tulumarili o trošku HEP-a.

Osim 21 direktora, na zabavi su bili i saradnici, ukupno između 30 i 40 ljudi, a zabavljala ih je poznata pjevačica Hanka Paldum.

No iz HEP-a tvrde kako oni nisu platili nastup Hanke Paldum te da su u restoranu tada bili i drugi gosti, a među njima i pjevači.

Senat UNSA-e jednoglasno uz Tarika Zaimovića, sutra inauguracija

Senat UNSA-e jednoglasno uz Tarika Zaimovića, sutra inauguracija

Restoran Paljevine, kako je Telegramu potvrdio i vlasnik, slavonskobrodski ugostitelj Ljubo Prkačin, zatvorenog je tipa te se u njega ne može doći nenajavljen. Primaju samo unaprijed najavljene grupe od oko 25 gostiju, rekla im je vlasnikova supruga Andrea Prkačin.

Vlasnik restorana Prkačin tvrdi kako je Paldum imala nekakvih problema na granici pa ga je zvala za pomoć, na što joj je on rekao da dođe u restoran u kojem su se zabavljali HEP-ovci.

No Telegramov izvor kaže kako je "priča malo drugačija" te da je Nikola Šulentić, direktor HEP-ove kompanije kćeri Operator distribucijskog sustava d.o.o., strastveni obožavatelj Hanke Paldum, pa su se domaćini potrudili ugoditi mu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije