Ljetovanje u Hrvatskoj: Evo koliko košta apartman, ko to može platiti?

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

1

Ma bjaaaži bre.

Boom

A Neum koliko košta za naše patriote.A Makarska koliko košta a ovo ostalo nije bitno nemože se ponjet paradajz i pita

1

Pa i nije toliko skupo . 80 KM za troje -apartman. 27 KM po glavi. Pet dana 135 KM po glavi. u Crikvenici. Dovoljno da ti izgore leđa i sol izgrize noge.

Nije za baustelu i “bosnjake”

zapisavajte obalu negdje drugo

Koel

Lijepa turska5500 km deset dana avionom hotel 5 zvjwzdica ultra all inclusive ko hadzija za 4 osobe aBd put u petak laganini ujkama vozdra za uvijek prije Albanija sto puta

Džasmin

E pa lako je iz dijaspore letit za Tursku.

Gost

Iz Bosne nam dođu i najbolji i najgori gosti. Bosanci ako imaju troše, a ako nemaju bolje da ostanu doma. Dobro došli u Zaostrog.

Guest

Sta vam je? oni su bez nas mrtvi. Ej onakva C.gora, grcka, Albanija, a tek Tursaka hvala njima na svim zabranama.okrenusmo se i progledasmo. svugdje ljepote ima. nasmijanih ljudi...a ne odurnih i odvratnih pogleda kad cuju Bosnu. a ko im je utuvio u one smjesne face da su neko..pa meni su pederasi..ni masicama im ne bi dala da me taknu... cao RH. vi sa sobom ne mozete......zivjela ja s vama...uuuuy ne daj Boze vise...ma da vam je 10 E apartman...ko ce vam face gledati.

/ Najnovije