Ljekari u šoku zbog broja srčanih udara: Kad osjetite ovaj simptom, momentalno zovite Hitnu

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tipično

Trebalo je misliti prije nego se vakcinisavalo kao sumanuto.... ka Kasno je sada.... vidi se koliko si školovan ,,vakcinisavalo,, i sada neko treba prije tebe poslušati nego nekog ko se pola života školovao.

345

"Saradljiv"???

Jes vala

Jako nam je bitno koliko ina srcanih udara u Srbiji. Bas vam hvala za informaciju!!! ka cured_sa .......... u nas vamoka 5 minuta s ove strane Drine, ljepota, blaga mediteranska klima.

Grunf

"Saradljiv"??? ka 345 Da, pod uticajem engleskog. Kao "ozbiljne povrede". Uvijek su bile "teške i lak(š)e povrede". A danas valjda imamo "ozbiljne i neozbiljne povrede". Najveći biser je svakako "nadolazeći album". Eto novog albuma, kao voda, kao tijesto... nadolazi.

Jes jes

To ti je sve od onijeh boca, od onijeh chemtrailsa iza avijona i od onijeh zracenja iz telefona. Sve ce nas pobiit ova infarkt-mafija.

Doktor

Bilo bi lijepo da se izbaci statisticki podatak o broju srcanih, broju mozdanih, broju krvnih ugrusaka i broju miokarditisa/perikarditisa od 2022 do 20024 uz covid vakcinalni status pobrojanih. Cisto radi statistickog uvida, nista drugo! Ne mora pokazati nikakav rezultat, al bilo bi pozeljno napraviti tu statisticku sliku, bas onako reda radi, istrazivacki...i jednom za sva vremena zatvoriti usta antivakserim, ili pak onim zagovornicima slusaj struku...zato bi bilo ili jednim ili drugim zacepiti usta s tim statistickim prikupljenim podacima

/ Najnovije