Let iz Moskve za Beograd pratio NATO lovac: Aleksandar Vučić otkrio detalje

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Daka

Prpa jarane.. NATO vam je apaurin za sve zlocinacke projekte i namjere.

.

Da nije možda sivi avion crvene boje, pomalo žućkast koji povremeno mijenja boje?

vjerovatno NATO brine za muslimane u bosni

Prpa jarane.. NATO vam je apaurin za sve zlocinacke projekte i namjere. ka Daka vi ste jedina briga za njih uvijek bili

vjerovatno NATO brine za muslimane u bosni

Prpa jarane.. NATO vam je apaurin za sve zlocinacke projekte i namjere. ka Daka vi ste jedina briga za njih uvijek bili

LJILJANE TI NEMAS PLIN

STO BRINES TOLIKO

LJILJANE TI NEMAS PLIN

STO BRINES TOLIKO

LJILJANE TI NEMAS PLIN

STO BRINES TOLIKO

Biden

Vučiću mutiš nešta normalno da te prate

.

STO BRINES TOLIKO ka LJILJANE TI NEMAS PLIN Nemamo plin ali nemamo ni karikaturu od predsjednika, demagoga koji sam sebe laže. Pogledaj koliki je bio vanjski dug srb kad je došao na vlast a pogledaj koliki je sada. S tim da sigurno ima i neprikazanih zaduženja od rus i kine. Vraćat će vam generacije te silne milijarde.

..!..

Trebao si se obratiti pilotu na tečnom srBrskom.. Ovde picousti, ovde picousti prijem.. trrrrr, trrrr... Govorim NATO pilotu prijem... trrrr. trrrr... dobrodošli bre... Ja bih vama zapretio, ali se samo setim da imam rusku skalameriju.... A oni mi bre slagali da je to neko moćno oružje bre... Ukrajinci mi otvorili oči i hvala im... Tek sada vidim šta je bre Amerika i NATO a šta ova sirotinja sa A bombom...

:)

LJILJANE LJILJANE, NAJLJEPSE SI CVIJECE, RASTI CVJETAJ, BOSNA UMRIJET NECE!!!!!!

@Ljiljan

Auuu jesu se dijaspore patriote raširili žvalje i ii, samo gluposti izlaze

Terorizam je smišljena uporaba nezakonitog nasilja

Terorizam je smišljena uporaba nezakonitog nasilja ili prijetnje nezakonitim nasiljem radi usađivanja straha, s namjerom prisiljavanja ili zastrašivanja vlasti ili društva kako bi se postigli ciljevi koji su općenito politički, vjerski ili ideološki.

/ Najnovije