Lečić u petak daje iskaz, a ovako se oglasio: Možda će to sutra biti i neki muškarac"

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nisam je silovao, ona je to htela

Stari vidi ti se na faci da imaš pasiji nagon. Svako žensko koje pored tebe prodže, želi da je ti karaš. Tako t ebarem mama učila.

Koel

Ne vjerujem nista ovoj ofajli poslije 9 god javila se da je cuveni glumac silovao dajte molim vassss u ovo mogu da povjeruju samo djeca a ovo je sad trend izgleda u srbiji da se prijave poznate licnosti o navodnom silovanju da im se unisti ugled i karijera bljakkkkk za ove fuficeee nazvane glumice propale

Sabacko dete

Iz pedeset i neke....uslovi odrastanja vjerovatno malo bolji nego u svinjcu. Svinje su inace zivorinje bez ljubomore.

Bošnjak

Dali je upravo priznao da je i djecu silovao. Samo se pravi budala. FUTAVAC

Lafo Mamone

Preauda prije suđenja je najgora.

0003

Pa ovaj zgodni frajer nema potrebe nikoga da siluje! Mala želi da bude glumica, pa za karijeru se sve žrtvuje u toj branši. A, ko garantuje, da i ovo nije gluma ove ženske?! Pa, poznato je da to zanimanje traži pažnju javnosti!

HERA

Iz pedeset i neke....uslovi odrastanja vjerovatno malo bolji nego u svinjcu. Svinje su inace zivorinje bez ljubomore. ka Sabacko dete Zamisli, neko iz svinjca, a neko iz stale kao ti. Onda skines gumene kalose, udjes u kucu celjad vec sjedi za sinijom i rukama prebira po njoj i jede. Vilica, mislena imenica kod mnogih i danas.

@HERA

Kad je genetski otpad u pitanju teško je posložiti normalan DNK!

/ Najnovije