Kupili kuću iz snova na Jadranu, a onda je počela noćna mora: Zapalili im auto, otrovali mačku...

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

'_'

A susjeda je 100% ercegovanska katolkinja...

***

***

***

***

***

***

A komsinica je kao i moder - muslimanska KRMACA!

A susjeda je 100% ercegovanska katolkinja... ka '_'

To je kurtura

***

Raus

najzlobniji narod na svijetu austrijanci. Rasisticka ****a koja ne mogu da prezive u svojoj drzavi pa koloniziraju Balkan a mrze ga i narode balkana. Kada dodjes u Austriju bilo gdje upoznas sta je nacizam i rasizam. Treba te ih protjerati.

kolonizacija Jadrana

zato je hrvatska usla u EU da im lakse oduzmu otoke, zemljista, plaze itd. U njemackoj i austriji cijeli zivot radis i skolujes djecu a nikada ne mozes kupiti svoj stan. Trebamo samo primjeniti iste zakone i onemoguciti im kapital u hrvatskoj.

Nije. To je samoobrana. Sto se tice ¨socijale¨

I ovo je domoljubna dijaspora na socijali i njihova duhovitost ka Ne pijem dok Paja vozi .................... mogu ti samo rec, da je tebi samo trecina onog sto ja imam, ti bi se uhvatio za usi i skako od srece, samo da znas :).... A tipkovnica bez dijakritike moze zavarati samo osobu snizenog QI-a, kao tebe npr i uvest u misljenje da je taj koji tipka tako ¨vani¨. Mogao sam recimo kupit kompjuter tamo gdje je 30% jeftiniji, dakle vani? :) Al ne moze to panj shvatit, on ce kupit kompjuter sa dijakritikom 30% skuplje.... Zato si i bijeda sto tako razmisljas i ljubomoran na nas koji imamo.

Dzeni

.................... mogu ti samo rec, da je tebi samo trecina onog sto ja imam, ti bi se uhvatio za usi i skako od srece, samo da znas :).... A tipkovnica bez dijakritike moze zavarati samo osobu snizenog QI-a, kao tebe npr i uvest u misljenje da je taj koji tipka tako ¨vani¨. Mogao sam recimo kupit kompjuter tamo gdje je 30% jeftiniji, dakle vani? :) Al ne moze to panj shvatit, on ce kupit kompjuter sa dijakritikom 30% skuplje.... Zato si i bijeda sto tako razmisljas i ljubomoran na nas koji imamo. ka Nije. To je samoobrana. Sto se tice ¨socijale¨ hajde provjeri, molim te, mozes li se sa tim sto imas malo opismenit negdje.

Da je tebi samo 30% mojeg lingvistickog znanja

hajde provjeri, molim te, mozes li se sa tim sto imas malo opismenit negdje. ka Dzeni ........................ , a uz to samo 25% mog QI-a, ooooo kako bi se ti sretna zvala... :)) Ali, sta ces jadna, ako neko iz stilskih potreba u odredjenom postu izbaci ¨a¨ iz participa glagola, ti jadna mislis da on ne zna pisat, isto kao i ¨i sa kraja infinitiva¨ :)) :))))).... A sta ces, jadna, nisi ti kriva, kriva je priroda :)).....

/ Najnovije