Kosovski mediji objavili plan: 'Srbi sa sjevera povezani s Beogradom planiraju napad na KFOR'

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Miki

***

.

Ali "srpsko-ruskih" eksponenata. Hahaha Kolika je plata za pisanje takvih nebuloza, moram i ja poceti. ka Miki Bolan subota je... Imaš li makar jednog prijatelja? Izađi u grad, udahni duboko. Jedan je život. Zar 24 sata provodiš čekajući šta će neko, negdje napisati i spomenuti srbe..

Vela havle vise

Pa ovo je strasno sto se desava. Gdje god su manjina, prave probleme i izazivaju konflikte na cijelom Balkanu. Jednostavno, konfliktan narod pun mrznje i netrpeljivosti.

HashimQ

Pokušava se napraviti sukob, Vučko i SPC lože stvar, na Kosovu Escobar muti hoće da ušutka Kutija, a ovamo loži Vučka i preko Lajčaka, Dižu nacionalizam, a običan svijet plaše i ne žele da se bilo ko buni. Bjelosvjetska gamad će tačno prouzrokovati smrt. Crna Gora isto, BiH evo vidimo sve oko izbora i prevara, a prijete onima koji se pobune na nepravdu. Istjerati ove strane elemente inače ćemo se opet mlatiti međusobno.

Ljiljan

***

Ljiljan

***

/ Najnovije