Kosovo planira kupiti Bayraktare, Aleksandar Vučić razočaran: ‘Moramo oprezno s Turskom'

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hehe

Dat ce vam ih sultan al‘ s greskom!

Suprotno

Sve uticajne zemlje u svijetu Srbiju tetose jer eto oni su najjaci na Balkanu od njih ovisi mir. Recept za mir je uproavo suprotan a to je pokazalo iskustvo. Slaba Srbija, miran region. To je narod kojem je svrha da sluzi, kako im i ime kaze. Kad dobiju snagu i priliku da vladaju oni napreve nered i sire nepravdu. Srbiju treba oslabiti, tako isto i Hrvatsku. Bosnjaci su jedini koji su pokazali dostojanstvo i koji u svom uspjehu ne tlace drugog.

Miki

***

Plasite jedni druge i kupujte oruzje.

Proizvodjaci oruzja trljaju ruke. Lova ide njima umjesto.....

Suprotno

Od Suprotno ka Suprotno<< Jos jedna napomena, teatralnost im je jako svojstvena ali trivijalna. Mogla bi se uporediti sa naivom u slikarstvu. Tako pisu i historiju i grade mit o sebi. Primjer toga je pomenuti rezirani napad na Vucica, pa sad ovaj n&#039;akav to koristi kao argument. Nemoguce je s njima rezonski rasprvljat. Sve na cemu baziraju svoju poziciju je laz. Nesto totalna nesto djelomicna.

/ Najnovije