Konzumirao narkotike u Domu zdravlja, policija traga za "šmrkačem"

Radiosarajevo.ba
Konzumirao narkotike u Domu zdravlja, policija traga za "šmrkačem"

Video snimak na kome se vidi sredovječni muškarac koji, prema prema tvrdnji autora snimka, u čekaonici Doma zdravlja “Vračar” u Beogradu konzumira narkotike, postao je viralan na internetu i šokirao je javnost.

Kako je potvrđeno za Blic u Domu Zdravlja “Vračar”, incident se dogodio u utorak, u čekaonici odjeljenja opšte prakse kada je ponašanje jednog muškarca zabrinulo ostale pacijente, nakon čega je slučaj prijavljen dežurnoj medinckoj sestri koja je pozvala polciju, međutim muškarac je u međuvremenu otišao.

"U utorak na samom početku druge neko od pacijenata je sestri prijavio da se u čekaonici jedan mušakrac jako sumnjivo ponaša, nakon čega smo pozvali polciju iz najbliže stanice. Oni su jako brzo stigli, trebalo im je svega nekoliko minuta, ali taj muškarac je već otišao", kaže direktor Doma zdravlja “Vračar”, Miroslav Dmitrović.

Da li je muškarac konzumirao narkotike u čekaonici doma zdravlja niko zvanično nije mogao da potvrdi jer ni direktor Dmitrović nije upoznat sa daljim tokom istrage te se još uvijek ne zna šta se desilo sa muškarcem koji je usnimljen u spornoj radnji.

"Policija nam je obećala da će u narednom periodu češće obilaziti naše prostorije, kako se slučaj ne bi ponovio", kaže Dmitrović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije