Konobari, vozači i komšije - svi će moći kontrolirati imate li covid propusnicu

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zajko

Mogu me za k....povuc, majku im fasisticku! Mene vidjeti nece, stoka bolesna, jos da im novce ostavljam ahaaa

Glas Razuma

Ma ovo je samo teorija zavjere. Neće to. još će pričati i da je zemlja ravna ploča, kakvi glupaci. ..i tako dalje

Susjed RVAT

Trabaju susjedi napraviti aplikaciju da se odmah vidi jeli susjed fašista koji pomaže fašističku vladu Hrvatske u namjerama da se Bosna negira prisvoji, pljačka i krade i tako pokuša na več ulradenoj teritoriji Bosne napraviti još veča fašistička država Hrvatska.

To

To se zvalo fasizam, a sad ga prizivate. Eto s tim i ja priziv da vam bog ili kako god ukune mogucnost da provodite gasizam , pa kako bilo, nek poctoatenod vakcina, da bog da vam organi prestali funkcionisati , takodje i poltronima sa radio sa, koji nista sem prepisivanja ne znaju, a podrzavaju fasizam. Da big da vam se sjeme e zatrlo na planeti.

Smrt fašistima

Smrt političarima☠️novinarima☠️liječnicima☠️smrt svim fašistima...☠️

Farmakofasizam

Lakse je prislino staviti nevakcinisanim traku oko ruke, tada svi vide i niko ne treba provjeravati.

A

Mi smo stvarno ovce sta dopustamo da nam rade,ovo je najveci oblik fasizma i aparthejda,ono sto je Hitler radio je mala maca sta ovi rade

Istina

Bolesno,šizofreno stanje politickih umova. Zar nauka nebi trebala vodit taj posao,hocete udarit na osnovna ljudska prava.Politicari su u sluzbi sotone,prokletnici.

Jole

Dabogda vam propala i ova sezona

/ Najnovije