Konaković se sastao sa Plenkovićem: Hrvatska će i dalje pomagati BiH

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

Tako +amu vam vašu pregovarajte i razgovarajte a ne da se krvite

Nejla

Tako je dosta vise demagogije,svi koji to pricaju prvi bi pobjegli za razliku od ministra koji je provjereno znam kao maloljetan bio pripadnik Armije

Mex

Hoće li Plenki izborni zakon možda ??

***

***

Mario

Lijepe riječi su ukras!

666

Tako je dosta vise demagogije,svi koji to pricaju prvi bi pobjegli za razliku od ministra koji je provjereno znam kao maloljetan bio pripadnik Armije ka Nejla Jes, jes živa istina. I još mu je malo falilo da pređe u SAS, ali uletiše sa ponudom američke Foke.. On htio u Green Berets i jbga.. Na kraju skonto da je pošten i prepošten baš gazija iz Gazija i da je najbolje mu samostalni politički obrt otvoriti.

***

radiosarajevu

Izvadi bote Slininu kitu iz usta

Tako je dosta vise demagogije,svi koji to pricaju prvi bi pobjegli za razliku od ministra koji je provjereno znam kao maloljetan bio pripadnik Armije ka Nejla Eto dalije.

Razapeti iz Trusine?

Moja mama poljem... Ovaaaj... U Zagreb trči da Radman Dino... loma ;) ka Mario

Trazim posrbljenu krmacu za plodjenje

radiosarajevu ka ***** lojaVU *****ešinu Gicko *****cic

/ Najnovije