Kolindu pitali o navodima da je buduća čelnica NATO-a, evo šta je odgovorila

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan

Tvoje odlike su zuzanje I sisanje kurčeva koje si zaradila još kod dr sranje njofre retardiranog krivoustog tuđmana!!!

Guest

Guest Oko ova Kita revic bude tajnica NATO-a onda je sav svijet otisao u neku stvar. Sracunaj klimatericna koliko ce biti mudjahedina olovku i papir da skratis vrijeme dok te nogiraju. Mozda se kamenjarac nece sloziti sa mojom konstatacijom to je njegova privatna stvar mene zaboli uvo.

Drvosječa

Imam informacije iz prve ruke, da će sljedeća šefica NATO biti upravo gđa. Kolinda G.K.. A ova dvojica iznad će ga tada popušiti. :))

Guest

Guest @ Drvosjeca Sumarima *** nemaju sta.

Plavi

Ljiljane. PRAVI SI KREZUBI BOSANAC Sve to što si rekao odnosi se na tvoju MAJKU I SESTRU I ŽENU, ako ih imaš.

/ Najnovije