Kolinda Grabar Kitarović pozirala sa Elonom Muskom: Nije skrivala osmijeh na licu

8
Radiosarajevo.ba
Kolinda Grabar Kitarović pozirala sa Elonom Muskom: Nije skrivala osmijeh na licu
FOTO: Facebook / Kolinda Grabar Kitarović i Elon Musk

Bivša predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović privukla je pažnju javnosti impresivnim društvenim krugom.

Na svom Facebook profilu pohvalila se besprijekornim izdanjem na Global Citizen Awards, prestižnoj ceremoniji koju organizira Atlantic Council.

Ovaj događaj, koji se tradicionalno održava tokom sedmice Generalne skupštine Ujedinjenih naroda u New Yorku, okuplja globalne lidere kako bi se odala priznanja onima koji su ostavili značajan trag u jačanju transatlantskih odnosa.

Zlatan Fazlić Fazla za Radiosarajevo.ba: O "Teatarskoj" i ciklusu posvećenom opsadi Sarajeva

Zlatan Fazlić Fazla za Radiosarajevo.ba: O "Teatarskoj" i ciklusu posvećenom opsadi Sarajeva

Grabar Kitarović nije propustila priliku da se fotografira s najbogatijim čovjekom na svijetu, Elonom Muskom, čime je dodatno naglasila svoj međunarodni utjecaj i relevantnost. 

Kolinda nije skrivala osmijeh na licu dok je blistala u fluorescentno zelenoj haljini. Fotogragije je objavila na Facebook profilu i napisala:

"Sinoć na večeri dodjele nagrada Global Citizen Awards u organizaciji Atlantic Councila. Događaj je okupio svjetske vođe, diplomate i poslovne ljude kako bi proslavili vrijednosti i kvalitete globalnog vodstva. Srdačne čestitke Nj.E. Nana Addo Dankwa Akufo-Addo, Nj.E. Kyriakos Mitsotakis, Nj.E. Giorgia Meloni i Miky Lee na nagradama za izniman doprinos u stvaranju svijeta boljim mjestom.

Svakog su vođu predstavile značajne osobe, uključujući predsjednika Williama Rutoa, dr. Alberta Bourlu, Elona Muska i Shari Redstone. Ovo okupljanje je naglasilo kritičan rad koji @atlanticcouncil radi na oblikovanju svjetlije globalne budućnosti", napisala je Grabar Kitarović.

Last night at the Atlantic Council’s Global Citizen Awards dinner, on the margins of the United Nations General Assembly...

Posted by Kolinda Grabar-Kitarović on Tuesday, September 24, 2024

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (8)

/ Povezano

/ Najnovije