Kolinda Grabar-Kitarović pozirala na Pelješkom mjestu: Pratitelji joj dali novi nadimak

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

I mužić joj je u liniji isto

Kažu da livo mačka pod šljemom Crolinda ocam'

Najgluplja Predsjednica HR

Al' UBJEDLJIVO!

Najgluplja Predsjednica HR

Đe joj nestade ona slika s Putinom s utakmice?

Pelješčanka

Hrvatska verzija (inačica) Elzine Pirić

Khokoshlinda

zgrabiga kitarevic kaze da je i ona ugradjena u Most.

Treba znati!

Znate li da Srbija i Hrvatska nemaju dijasporu u BiH! Gospodo iz EU, NATO, UNa, predsjednici drzava i vlada ZNATE li da Srbija i Hrvatska NEMAJU DIJASPORU (iseljenistvo) u BiH? Nikad je nisu imale. A Bosna ima ogromne dijaspore u njima pa se ne namece “skrbiti” i imati “paralelne veze” sa SVOJIM NARODOM u Srbiji i Hrvatskoj, niti nametati Izborni zakon tim drzavama. O tome je otvoreno govorio Visoki predstavnik g, V. Insko sa zvanicnicima RH. Dosta terora i zla iz susjedstva i komsiluka BiH.

D

Prelijepi ste i konstatacija: puno, PUNO PAMETNIJI OD MILANOVICA.

Gost

>>Znate li da Srbija i Hrvatska nemaju dijasporu u BiH! Gospodo iz EU, NATO, UNa, predsjednici drzava i vlada ZNATE li da Srbija i Hrvatska NEMAJU DIJASPORU (iseljenistvo) u BiH? Nikad je nisu imale. A Bosna ima ogromne dijaspore u njima pa se ne namece “skrbiti” i imati “paralelne veze” sa SVOJIM NARODOM u Srbiji i Hrvatskoj, niti nametati Izborni zakon tim drzavama. O tome je otvoreno govorio Visoki predstavnik g, V. Insko sa zvanicnicima RH. Dosta terora i zla iz susjedstva i komsiluka BiH. ka Treba znati!<< Da li znate da BiH nije država već EU protektorat?

Druško Drugouško

Bog ju je nagradio kako izgledom tako i inteligencijom. Jedna je od najutjecajnijih osoba u svijetu, koji su ovi prostori dali.

Druško Drugouško

Bog ju je obilno nagradio i izgledom i inteligencijom. Jedna od najutjecajnijih osoba na svijetu.

?

Prelijepi ste i konstatacija: puno, PUNO PAMETNIJI OD MILANOVICA. ka D Bolje masira *****.

Bosanac

Odusevljena je kolinda samo nema koga grliti jazuk za pestu

Db

>>Znate li da Srbija i Hrvatska nemaju dijasporu u BiH! Gospodo iz EU, NATO, UNa, predsjednici drzava i vlada ZNATE li da Srbija i Hrvatska NEMAJU DIJASPORU (iseljenistvo) u BiH? Nikad je nisu imale. A Bosna ima ogromne dijaspore u njima pa se ne namece “skrbiti” i imati “paralelne veze” sa SVOJIM NARODOM u Srbiji i Hrvatskoj, niti nametati Izborni zakon tim drzavama. O tome je otvoreno govorio Visoki predstavnik g, V. Insko sa zvanicnicima RH. Dosta terora i zla iz susjedstva i komsiluka BiH. ka Treba znati!<<EJ VALA GLUPKO,U TEBE STANJE REDOVNO,BACI ALKOHOL

/ Najnovije