Crna Gora: Kenana Strujić-Harbić oštro odgovorila na negiranje genocida u Srebrenici

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Guest

kikirez

Opasna Kenana, pustice him Struju-cku! Malo sale nije na odmet, Svaka cast gospodjo Harbic!

Zong

Crnogorci su uvijek bili cetnici. Jos gori od Srba.

hvala!

Hvala vam gospodjo! Svaka cast!

Nisam Robot

Auuu Bogumi si Dobra.!! Aferim.!!

genocid

Bravo! Trebala si im samo reci da je negiranje genocida u Srebrenici u mnogim civiliziranim zemljama vec postalo kaznjivo.

Nema

E da je nama ovakvu umjesto onog ridjeg smetljara mulca

rrf

Bravo, ljubi te brat!

Beograđanin

Evropski i drugi svjetski "stručnjaci" su bili tradicionalno 2018-e-e toliko glupavi i prepotentni da se vole hvaliti kako imaju dugotrajno pouzdane elektroenergetske i druge zaštite i mehanizme koji garantuju bezbednost i zaštitu svojih atomskih elektrocentrala od napada dirigovanih iz Beograda. Isto tako su i njihovi retardirani preci 1912-e tvrdili da je brod Titanic nepotopiv HA HA HA HA HA.

ka Nema

kome vama, sandzama, sto ste skupa s ostalim papcima unakazili nam domovinu, vrati se u zavicaj pa onda serinjaj

Sarajlija

Evropski i drugi svjetski "stručnjaci" su bili tradicionalno 2018-e-e toliko glupavi i prepotentni da se vole hvaliti kako imaju dugotrajno pouzdane elektroenergetske i druge zaštite i mehanizme koji garantuju bezbednost i zaštitu svojih atomskih elektrocentrala od napada dirigovanih iz Beograda. Isto tako su i njihovi retardirani preci 1912-e tvrdili da je brod Titanic nepotopiv HA HA HA HA HA. ka Beograđanin

srebrenica

koliko znamo nisu ubijali zene i djecu.

kenana bosnjakinja iz zete haha

Ubijanje iskljucivo vojno sposobnih mukaraca, koji su prije toga pobili sve srpske civile oko srebrenice, nije i ne moze biti genocid i vi to dobro znate, sto se vidi i u vasem tzv. muzeju genocida kod katedrale u sarajevu, u kojem su sve sama muska imena bez ijednog zenskog, sto samo znaci da nemate pojma sta je genocid. Kako je cuveni vjetski filozof i ucenjak sa mit-a rekao: "ako je u srebrenici bio genocid, onda za pravi genocid moramo smisliti novo ime".

nidje veze

I kako kenana moze biti bosnjakinja, kad je iz crne gore, a bosnjak je pojam koji se iskljucivo odnosi na stanovnika geografske oblasti bosne? ocigledno je da srbi muhamedanske vjere i dalje u 21. vijeku ne znaju razliku izmedju, geografske, nacionalne i vjerske pripadnosti, a ni o definiciji genocida ne znaju nista, a stalno drugima sole pamet.

Ajde

I kako kenana moze biti bosnjakinja, kad je iz crne gore, a bosnjak je pojam koji se iskljucivo odnosi na stanovnika geografske oblasti bosne? ocigledno je da srbi muhamedanske vjere i dalje u 21. vijeku ne znaju razliku izmedju, geografske, nacionalne i vjerske pripadnosti, a ni o definiciji genocida ne znaju nista, a stalno drugima sole pamet. ka nidje veze Jeste, upravo zato nema u Bosni ni Srba ni Hrvata.

@Ajde

Ti si ovim samo potvrdio da ste vi bosnje zatucani i da i dalje ne znate razliku izmedju geografskog i etnickog pojma. Naravno da ima srba i hrvata u bih, jer su to pripadnici naroda, a bosnjaci nisu narod vec su samo stanovnici geografske oblasti zvane bosna, kao dalmatinci ili slavonci ili su i oni po tome posebni narodi, genije???

:D

I kako kenana moze biti bosnjakinja, kad je iz crne gore, a bosnjak je pojam koji se iskljucivo odnosi na stanovnika geografske oblasti bosne? ocigledno je da srbi muhamedanske vjere i dalje u 21. vijeku ne znaju razliku izmedju, geografske, nacionalne i vjerske pripadnosti, a ni o definiciji genocida ne znaju nista, a stalno drugima sole pamet. ka nidje veze tačno tao, u Bosni žive Bosanci muslimani, pravoslavci, katolici, jevreji i ostali. Ne znam šta je više ovim budalama pa se nazivaju Srbi i Hrvati. Idi tamo pa se tako deklariši, ovdje si Bosanac :) Jeste, upravo zato nema u Bosni ni Srba ni Hrvata. ka Ajde<<

/ Najnovije