Kćerka izvela majku iz doma za prenzionere nakon što je pretučena: "Nema više batina za baku"

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

⁰mk

Žalosno ali istina da se i kod nas starima isto dešava u našim domovima ,jer ih niko i ne kontroliše. Nigdje ni u jednom domu u sobama ne postoje kamere koje bi trebale biti obavezne kao i krevet.Zaposlenice se obično nepismene i peiučene halapače.

King

***

.

A sto je isto to smece gurnulo u dom to sutite smradovi? ka King Majci vjerovatno trrba nadzor i njega 24 sata. Možeš li ti to priuštiti svojim roditeljima? Imaš li posao, djecu? Imaš li medicinsko obrazovanje? Imaš li igdje ikakvu obavezu prema nekome u životu?

Hospijo

***

Kopilad muslimanmunska pogana

Kad su proterali Srbe sad se međusobno kolju....KARMA

Celo

*** NE PRESKACI TERAPIJU

Xyz

*** haha,u Domovima u Srbiji za stare i nemocne sve medicinske sestre divne,vraga sve su isto pokvarene

Ma boli te

***

Ne kontam

za izbegavanje. ka Vaše turske ****E su divne Jel to kažeš da izbjegavaš žene a prilaziš muškarcima

elena

Roditelj je roditelj ma kakav bio, ako je majka za nas imala vremena, odhranila, digla na noge i 24h bila tu, kako onda mi možemo da je gurnemo u starački dom kao zahvalnost za sve godine poklonjene nama? A imala je i ona svoje obaveze i život i svoje potrebe dok je uvijek nas stavljala na prvo mjesto. Nije opravdanje, imam posao, radim, ne mogu, nego NE ŽELITE.

/ Najnovije