Snimak koji morate vidjeti: Dačić ponovo pjevao Erdoganu na turskom

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kafanski

Vučko, Bake, Dodo i Erdogan su u talu.

Bolesnik sa Bosfora

Dacić infantilan u pjevanju odličan u dodvoravanju i jako opasan u politici atributi koje krase malog čovjeka.

Bosanac

Nisam volio ove srbe ali sad kada slušam kako dobro pjevaju turske pjesme sve hima halalim

Srbi su vazda bili vazali

Za interes, pare i vlast, promjenice sto vjera, nikad iskreno, samo dok traje interes.

Dodo

Svirao saz

Hhh

Jeli ono Vučko udara u bubanj ?

Ne pijem dok Paja vozi

Dobro peva naš Dačić a onaj mladić ode da povrati 🤣🤣🤣🤣

Adi

Jeli ono Vučko udara u bubanj ? ka Hhh on samo flautu zna svirat

IVA

Svirao saz ka Dodo budalo kakav saz to su gusle japanske

Bosanac

Nisam volio ove srbe ali sad kada slušam kako dobro pjevaju turske pjesme sve hima halalim ka Bosanac mamu ti Smrdljivu srpsku kuju sto se lazno predstavljas prcio ti pedofil porfirije dete Smrdljivo srpsko okoceno mrs u corinu smrdiju odakle ste i dosli Smrdljive CKEPI srbi

Bosanac

Za interes, pare i vlast, promjenice sto vjera, nikad iskreno, samo dok traje interes. ka Srbi su vazda bili vazali I moji Izetbegovići isto tako pa ih svejedno podupirem

***

***

Nxnnx

Pametni srbi prislonili se turcima a mi licimjernom i jadnom zapadu

Asker

Pametni srbi prislonili se turcima a mi licimjernom i jadnom zapadu ka Nxnnx kome su to Turci pomogli,vidjeli smo za vrijeme rata slomili se od pomaganja. ****t ce srbi sami sebi ***** kad turcin i kinez pocnu naplacivat sto su ima podarili.

Ljiljan:VLASI SU TURSKA KOPILAD

HAHAHAH KAKO GA KEPEC ZAVODI I MIJEŠA,POSLIJE SU SU SVI IREDALU I *****ILI ERDOGANU UKLJUČIJUĆI I PATRIJAHA PEDOFILIJA!!

Irfg

SVE PO MJERI ! NIDJE CECE ILI , ZENE ! OVO LICI NA DERVIŠE ! ZBOGOM PAMETI ! 21 STOLJECE STARE PESME , NOVE BUDALE ...........?!

/ Najnovije