Kako je aktivista rasturio Milomira Marića: Ti ćeš sutra početi da pljuješ Vučića

6
F.V.
Kako je aktivista rasturio Milomira Marića: Ti ćeš sutra početi da pljuješ Vučića
Foto: Vesna Lalić / Printscreen YouTube / Aleksandar Jovanović Ćuta i Milomir Marić

Ekološki aktivista i kandidat koalicije „Moramo“ za Skupštinu Srbije na predstojećim izborima u Srbiji, Aleksandar Jovanović Ćuta, žestoko je raskinkao glavnog urednika beogradske televizije „Happy“, notornog Milomira Marića gostujući danas u izbornom programu ove medijske kuće poznate širom Srbije po neprofesionalizmu, beskrupuloznosti i neetičnosti.

Marić, našoj javnosti poznat i po ismijavanju prijedorskih logoraša, očito je pokušao da pred srbijanskom publikom „isprosipa“ Jovanovića, ali je naletio na tvrd orah, pa mu se to vratilo kao bumerang.

„Ti ćeš sutra, kada neko drugi dođe na vlast, ladno ovdje početi da pljuješ Vučića. Onoga koga sada obožavaš“, rekao je Jovanović, te dodao:

Alma je s troje djece skočila u rijeku, suprug uhapšen: ‘Svađali su se i tjerao je iz kuće‘

Alma je s troje djece skočila u rijeku, suprug uhapšen: ‘Svađali su se i tjerao je iz kuće‘

„Nikakav tebi problem nije da sutra govoriš sve najbolje o meni i ovima u opoziciji, a o Vučiću sve najgore“.

Jovanović je rekao da je Marić non-stop sa Vučićem.

„Ti si više s njim nego kod svoje kuće“, istakao je. Jovanović je optužio Marića i njegovu kolegicu da, uz ostalo, vrijeđaju studente.

„Vi znate da će studenti za 1.000 dinara da urade štagod... Svaki student će da izađe, date mu 1.000 dinara i pojavit će se gdje god hoćete...“, kazala je smušeno Marićeva kolegica.

„Da izađe za hiljadu dinara!? Jel' vam to Aleksandar Vučić to dao?!“, odbrusio je Jovanović.

„Naravno da nije“, odgovorili su uglas, gotovo karikaturalno.

„Kako vas, nije sramota?! Vrijeđate studente! Hajde ponovite još jednom da vas čuje cijela Srbija. Šta ste rekli, da će svaki student za 1.000 dinara... Treba da vas bude sramota“.

Odgovarajući na optužbe da je strani plaćenik, Ćuta je brutalno optužio premijerku Srbije Anu Brnabić.

„Znaš ko govori da sam strani plaćenik? Ona što je svoje dupe smjestila u Jovankinu vilu...Ni manje ni više nego u Jovankinu vilu. Lako je iz Jovankine vile prozivati ljude, sirotinju kojoj se otima voda i truje zemlja“, kazao je Jovanović.

Marić je Ćutu pitao je li njemu neko nešto oteo?

„Nije mi niko oteo jer sam odbranio. Rijeku kojom sam prohodao. Odakle je moj otac. Odakle su svi moji“, dodao je.

Sarkastično je rekao Mariću da on na svojoj televiziji „širi mir i toleranciju“, što je urednik srbijanske TV stanice potvrdio.

„Prije mene je ovdje bio čovjek koji je bio direktor RTS, čuveni Vučela“.

„Šta fali Vučeli!?“, usprotivio se Marić.

„Taj nas je pozivao da idemo na Vukovar, pa je mene i moju generaciju noćima lovila vojna policja i tjerali na Vukovar. I šta sad imamo od toga?! Pozivao nas da idemo da branimo „svete srpske zemlje“. Dan danas nam ti isti govore kako treba da branimo Srbiju. Ko pacove su nas lovili. Ponovo nas huškaju u rat sa ljudima s kojima smo živjeli 70 godina u istoj državi. (Ko te huška?!) Ti, Mariću, što ih dovodiš u emisiju. Koji premjeravaju ljude...Ej, pustite, prestanite više“, rekao je uz ostalo Ćuta.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (6)

/ Povezano

/ Najnovije