Zoran Kesić i mediji ismijavaju Vučića zbog mahanja ljudima kojih - nema?!

0
Radiosarajevo.ba
Zoran Kesić i mediji ismijavaju Vučića zbog mahanja ljudima kojih - nema?!
FOTO: Screenshot / Srbijanski predsjednik mahao nikome

Nakon što je snimak srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića koji za vrijeme vožnje vozom maše nevidljivoj gomili proširila internetom, o bizarnoj situaciji raspisali su se i strani mediji.

"Video srbijanskog predsjednika postao je viralan nakon što je primijećen kako maše gomili... Koja nije postojala", napisao je u svom tekstu The Independent.

"Aleksandar Vučić i mađarski premijer Viktor Orban obilježavali su otvaranje željezničke linije Beograd-Budimpešta. Sjeli su u jedan od novih vozova  i kroz prozor mahali obožavateljima, ali s vremenom je postaja postala potpuno prazna i prilično mračna. No Vučić je neumorno nastavio mahati."

Na Bjelašnici i jutros minusi: Objavljeno i kakvo nas vrijeme očekuje za dane vikenda

Na Bjelašnici i jutros minusi: Objavljeno i kakvo nas vrijeme očekuje za dane vikenda

Podsjetimo, Vučić je tokom vožnje mahao ljudima izvan voza, no u jednom je trenu, iako nikog nije bilo vani, on i dalje mahnito mahao.

Orbanu nije bilo jasno kome srbijanski domaćin maše pa se u jednom trenutku okrenuo iza sebe da provjeri vidi li Vučić nešto što on ne vidi.

Ovo nije prvi put da Vučić maše u prazno. Jednom je to napravio usred intervjua, a kamerman je snimio drugu stranu na kojoj nije bilo baš nikog ko mu je mahao.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije