Kad je monstrum zaspao, silovana djevojčica pobjegla iz njegove kuće

Radiosarajevo.ba
Kad je monstrum zaspao, silovana djevojčica pobjegla iz njegove kuće
Djevojčicu (14) silovao je Dragan B. (27) iz Aleksinca.

Curica je iskoristila trenutak kada je nasilnik zaspao i pobjegla.

Dragan je u julu mjesecu upoznao curicu na sajmu, piše Blic.

"Naše kćeri su otišle na sajam. Tamo su se upoznali. Koliko znam, on ima ženu i dijete i poznat je po nasilnom ponašanju. Moju je kćer vukao, prijetio joj i prisilio da s njim ode njegovoj kući. Kada je druga kći došla kući, bila je toliko uplašena da nam nije odmah rekla što je bilo. Ujutro sam ustao i vidio da nema moje kćeri pa sam je počeo tražiti", rekao je otac djevojčice.

Kada je djevojčica uspjela pobjeći, odmah ga je prijavila. Pedofila su uhapsili.

Roditelji djevojčice su u strahu, jer ne znaju što će biti kada zlostavljač izađe na slobodu. Kažu kako je njihova kći istraumatizirana. Boje se da će im se nasilnik osvetiti zbog prijave pa sami neće pokrenuti nikakve tužbe. 

"Kći je trenutno u školi i pokušava voditi normalan život. Vodili smo je ljekaru, što je bilo, bilo je. Mi se njega bojimo i nećemo protiv njega podnositi nikakve prijave. Onako kako zakon kaže, tako neka bude. Naša kći ga je išla prepoznati, veoma je uznemirena", kaže majka djevojčice, piše Blic.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije