Jutarnji list oštro kritizira promociju zločinca u Zagrebu: "I Kordića proglašavaju korak do sveca"

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Lsje

Ćorić je osuden po zapovijednoj odgovornosti i bio je od starta uključen u odbranu Hercegovine od JNA agresije,dignite mu spomenik.

Čfoc

Gdje vam je Cikotic, MLAĆO,Patkovic, Zulfikar, neki su osobno Ub*jali

Mi, bohosnjoci nihismo nikako hobjektivni!

Halaham!

Mario

Trc b a l i j a polje,m ja za njim da ga koljem

Dora

Trc b a l i j a polje,m ja za njim da ga koljem ka Mario Marsh zlotvoru.

Dudek Krivousti Njofra

Katolički TERORISTI ...koja je razlika u odnosu na Bg..centar svetosavskih ..na.sta spase rvacka.

Nema zlocina

Pa vi Mahmuljina zovete generalom a on kenjlčina i ratni zločinac, UZP-ovac Dudaković isto kenjčina i ratni zločinac i cijeli vrh tkz Armije RBiH sve ratni zločinci osuđeni pred domaćim sudom a ne političkim sudom u Haagu, i sad vi tu prosipate moralne prodike, Radio Sarajevo stidi se! Dajte u komentaru samo jedan link gdje ste npr Mahmuljina nazvali ratnim zločincem ...ne postoji taj link! ka xy3 Za one koji imaju Krista! Vikao je predak cucavaca Senot Veliki u petom vijeku nove ere kad je pozivao na ubistvo egipastskog velikasa koji se nije htio pokrstiti. Nazderes se jevrejskog lesa u zetonima i gotovo.

***

***

Banja Luka

Trc b a l i j a polje,m ja za njim da ga koljem ka Mario ti trč za njim da mu pošipuš..Seljačino.

/ Najnovije