Jutarnji list o Vučiću i "Nesvrstanima": "Tito se vjerojatno okreće u grobu"

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Munja

Ovo je dokaz da Srbija ima prijatelje u svijetu koji je postuju. A vi, koga vi imate? Ko je to obisao PIH zadnje vreme? Koga su ta dva vasa pajaca Fikus i njegova podguzna muha Sejdo posjetili ? Kome vi trebate i ko vam se obradovao? Pa i babuka Erdo vam je bio u privatnoj posjeti Baketu neki dan. Vi ste tamni vilajet ex Yu Balkana Evrope i svijeta .Zato nikome i ne trebate niti vas ko zeli .Vi ste Vi jedino znate sadaku iskati i po drugome pljuvati .Pa jedan ker iz PIH osvoji medalju kojoj se vi obradujete a vi niste u stanju bilu do sad ni jednu medalju na Olimpijskim Igrama da uzeme...JBT pujdo uspjesniji od vas . Zato cete ostati u vasem tamnom vilajetu na 23% kao palestinci ..... PLJUC!!!!

suljaga

Koja je ovo prvo patetika a drugo podvala prekodrinskih pijacara. A najbolje od svega je da je Rusija pozvana sastanku. Je l' iko objasnio ovim prekodrinskim chetaljima misiju Pokreta nesvrstanih. Doduse, tamo je sve moguce i sve ok. Kada mogu ''chetnici sever'' navijati za Crvenu Zvezdu moze onda i sve drugo. Vidio sam kako je Servia dobila ogromnu podrsku iz Gane. Mocno.

Brato

>>Ovo je dokaz da Srbija ima prijatelje u svijetu koji je postuju. A vi, koga vi imate? Ko je to obisao PIH zadnje vreme? Koga su ta dva vasa pajaca Fikus i njegova podguzna muha Sejdo posjetili ? Kome vi trebate i ko vam se obradovao? Pa i babuka Erdo vam je bio u privatnoj posjeti Baketu neki dan. Vi ste tamni vilajet ex Yu Balkana Evrope i svijeta .Zato nikome i ne trebate niti vas ko zeli .Vi ste Vi jedino znate sadaku iskati i po drugome pljuvati .Pa jedan ker iz PIH osvoji medalju kojoj se vi obradujete a vi niste u stanju bilu do sad ni jednu medalju na Olimpijskim Igrama da uzeme...JBT pujdo uspjesniji od vas . Zato cete ostati u vasem tamnom vilajetu na 23% kao palestinci ..... PLJUC!!!! ka Munja<<bravo a sada trči brzo kod poznatog popa pedera I pedofila vasilija kačevande neka te dobro pričesti s guza kako to nalaže vaša krivoslavna svetosavska sekta odmah će ti biti bolje!

Istina

Ovo je ujdurma Rusije preko pajaca iz Srbije. Mora se razmišljati kako će skoro 500 mil. Muslimana to vidjeti iz svog ugla. Znajući biografije Vučića i ostalih iz Srbije i Bosne, nema tu previše rahatlokuma.

Hm

Ustaše, što ste toliko pakosni i ljubomorni?! Pa u Beogradu su osnovani nesvrstani! Nisu, na vašu žalost, u Sarajevu i Zagrebu! Vi ste samo okupatora, dočekivali sa cvijećem!

Dimche

Koja je ovo prvo patetika a drugo podvala prekodrinskih pijacara. A najbolje od svega je da je Rusija pozvana sastanku. Je l' iko objasnio ovim prekodrinskim chetaljima misiju Pokreta nesvrstanih. Doduse, tamo je sve moguce i sve ok. Kada mogu ''chetnici sever'' navijati za Crvenu Zvezdu moze onda i sve drugo. Vidio sam kako je Servia dobila ogromnu podrsku iz Gane. Mocno. ka suljaga

/ Najnovije