Još jedna tragedija u Sandžaku: Poginuo mladić, vozilom probio zaštitnu ogradu i sletio u rijeku

1
Radiosarajevo.ba
Još jedna tragedija u Sandžaku: Poginuo mladić, vozilom probio zaštitnu ogradu i sletio u rijeku
Foto: Sandžak Danas / Nova Varoš Bistrica mjesto gdje je tražen Nikola

U tragičnom događaju koji je potresao Prijepolje, dvadesetdvogodišnji Nikola K. izgubio je život kada je sa svojim automobilom sletio u rijeku Lim.

Nesreća se desila na magistralnom putu između Nova Varoši i Prijepolja, jer je vozilo, iz još uvijek neobjašnjenih razloga, probilo zaštitnu ogradu i završilo u ledenoj vodi rijeke.

Nikola, poznat u Prijepolju kao dobar i vrijedan mladić, radio je u lokalnoj pilani i živio u naselju Kolovrat. Ovaj tragičan gubitak duboko je pogodio sve koji su ga poznavali, ostavljajući za sobom tugu i neodgovorena pitanja o okolnostima koje su doveli do nesreće.

"Budi hrabar, budi zdrav": Počela kampanja za besplatno PSA testiranje širom FBiH

"Budi hrabar, budi zdrav": Počela kampanja za besplatno PSA testiranje širom FBiH

Njegov nestanak prijavio je zabrinuti otac dan nakon što se desio incident, što je pokrenulo intenzivnu potragu. Ronioci Žandarmerije su nakon dvodnevnih napora pronašli vozilo u rijeci Lim, u blizini mjesta Bistrica, sa tijelom nesretnog mladića unutar.

Nikolinoj porodici, prijateljima, i svima koji su ga poznavali, upućene su iskreno saućešće i podrška u ovim teškim trenucima. Njegov prerani odlazak ostavit će trajni trag u srcima onih koji su ga voljeli i cijenili kao dobrog i vrijednog čovjeka. Dok se istraga o uzrocima nesreće nastavlja, njegova uspomena živjet će kao opomena i podsjetnik na krhkost života, piše Sandžak danas.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije