Novi detalji tragedije u Sandžaku: Rođak osumnjičen za ubistvo u bjekstvu

6
Radiosarajevo.ba
Novi detalji tragedije u Sandžaku: Rođak osumnjičen za ubistvo u bjekstvu
Foto: Screenshot/Facebook / Nusret Destanović

Prema prvim informacijama sa terena, Nusret Destanović je prvo pretučen usljed čega je preminuo, a kasnije bačen u bunar. Za ovo djelo sumnja se da ga je učinio Nusretov rođak koji je u bjekstvu.

"Do nas dolaze mnoge priče, a šta je istina znaju samo oni. Mi smo čuli da se sa svojim rođakom posvađao kod pumpe, jer je Nusret bio u ljubavnoj vezi sa njegovom ženom. Nakon verbalne svađe, uslijedio je fizički obračun gde je Nusreta izudarao motkom te je on preminuo. Potom je, kako se pretpostavlja, tijelo ubacio u auto, odvezao do sela i bacio u bunar. Sumnja se da je počinilac već pobjegao u Njemačku. Žena je na saslušanju u policiji", kaže izvor upoznat sa slučajem.

Na mjestu gde je došlo do fizičkog obračuna na pumpi u selu Karajukića bunari, i dalje su vidljivi tragovi krvi koja po svemu sudeći pripada nesretnom Nusretu Destanoviću, prenosi Rina.

Teška nesreća u BiH: U sudaru automobila i kamiona poginulo dijete

Teška nesreća u BiH: U sudaru automobila i kamiona poginulo dijete

"Nusret je viđen u svom vozilu “golf IV”, registarskih oznaka TT029-MO, oko dva sata nakon ponoći na pumpi u selu Karajukića bunari. Od tada mu se gubi svaki trag", rekao je jedan od prijatelja koji je podjelio apel o mladićevom nestanku.

Podsjetimo, Nusret Destanović nestao je na teritoriji Peštera, a posljednji put viđen je u četvrtak, 8. februara. Nakon intenzivne potrage pronađeno je njegovo beživotno tijelo u bunaru. 

"Našli smo ga oko 15 sati u bunaru koji se nalazi kod kuće čovjeka koji ga je ubio. Bio je sav pretučen i bačen tu", rekla je sestra ubijenog.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (6)

/ Povezano

/ Najnovije