Jezivi detalji ubistva MMA borca Stefana Savića u Beogradu: ' Izboli su ga 15 puta'

0
Radiosarajevo.ba
Jezivi detalji ubistva MMA borca Stefana Savića u Beogradu: ' Izboli su ga 15 puta'
Foto: Arena Sport / Stefan Savić

Stefan Savić (23), MMA borac kog su u noći između subote i nedelje na Dorćolu ubili Vasilije Gačević (23) i Marko Daničić (23), bio je bukvalno iskasapljen, sa više od 15 uboda po tijelu.

Ubice su, kobne noći sačekale Savića ispred kluba i odmah počele da ga ubadaju, pa je Stefan ranjen počeo da bježi, ali Gačević i Daničić su ga sustigli na uglu Dobračine i Dunavske ulice, oborili ga na trotoaru i zvjerski dokrajčili.

Dobro obaviješten izvor medija kaže da će u obdukcionom nalazu, koji još nije dostavljen tužilaštvu i porodici, biti precizno navedene sve povrede koje je zadobio Savić, ali da su ljekari i inspektori bili šokirani kad su vidjeli šta su ubice uradile nesretnom Stefanu.

Pomozi.ba pokrenuo apel: Selma (13) treba našu pomoć

Pomozi.ba pokrenuo apel: Selma (13) treba našu pomoć

"Bio je izboden i isječen po cijelom tijelu, sigurno više od 15 puta, a kobni ubod je, kako se pretpostavlja, bio ispod pazuha sa desne strane. Takođe, imao je jezive povrede od batina po tijelu i glavi u vidu hematoma i modrica, pošto su ga krvnici brutalno tukli i ubadali skoro cijeli minut, što se i vidi na snimku zločina", rekao je izvor Srpskeinfo.

Stefanov djed Radoš Savić rekao nam je da nije vidio obdukcioni nalaz, ali da je sasvim moguće da je njegov unuk zadobio veliki broj uboda nožem, piše srbijanski medij.

Tuga okovala Srbiju: Preminuo reprezentativac i osvajač bronzane medalje na Svjetskom prvenstvu

Tuga okovala Srbiju: Preminuo reprezentativac i osvajač bronzane medalje na Svjetskom prvenstvu

"Ubice su ga čekale ispred kluba na Dorćolu, jer im je neko dojavio da se moj Stefan tamo nalazi. Čim je izašao iz lokala, ubice su Stefana počele da ubadaju, pa je on ranjen počeo da bježi od njih niz Dobračinu ulicu, dok ga nisu sustigli na raskrsnici i dokrajčili. Zato i vjerujem da je imao veliki broj povreda. Stefanovom ocu nisu dali da vide sve te rane na tijelu njegovog sina u mrtvačnici. Sad čekaju izvještaj sa obdukcije", kazao je Radoš.

Inače, Radoš je prekjuče, na dan Stefanove sahrane, pojasnio je da se njegov unuk prije dvije godine zakačio sa Gačevićem i Daničićem, jer su mu ova dvojica napali druga, bacili ga u Dunav i urinirali po njemu.

"Stefan je tada potrčao da izvuče druga iz vode, a ova dvojica mu nisu dala i onda se on potukao sa njima i jednom je povrijedio vilicu", rekao je Radoš.

Govoreći o noći kad je izgubio unuka, on kaže da je Stefan bio u lokalu sa nekim društvom i da su tamo bili i neki ljudi koji su poznavali Gačevića i Daničića.

"Mog unuka su navukli te noći, tamo je bila neka djevojka sa drugom, moguće je da su oni dojavili ubicama da je Stefan u tom lokalu… Kad je moj unuk izašao iz kluba, vidio je ove krvnike i onda je nastalo to što je nastalo... Stefan nikada nije bio problematičan i jedini sukob mu je bio taj od prije dvije godine, kad je branio tog druga", ističe Radoš.

Podsjetimo, pripadnici MUP-a u Beogradu identifikovali su dvojicu osumnjičenih za ubistvo Stefana Savića, Marka Daničića (23) i Vasilija Gačevića (23) i za njima se i dalje traga.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije