Jezivi detalji u slučaju oca pedofila iz N. Pazara: U kompjuteru čuvao stravične snimke

5
Radiosarajevo.ba
Jezivi detalji u slučaju oca pedofila iz N. Pazara: U kompjuteru čuvao stravične snimke
Foto: Nova.rs / Novi Pazar / Ilustracija

Nakon što je N. D. uhapšen u Novom Pazaru, policajci su u njegovoj kući u kojoj je živio sa sinom i kćerkom, kao i ocem i majkom, pronašli i oduzeli računar.

"Kompjuter je poslat na vještačenje. Inspektori su u njemu osim slika i video snimaka na kojima on sa svojom kćerkom ima seksualne odnose, pronašli i pedofilski materijal na kojem su druga djeca", rekao je izvor iz istrage.

Kako dodaje, policajci su se šokirali kada su u računaru pronašli i glasovne poruke.

Ponovo se oglasio FK Sarajevo: Pročitajte važno saopćenje za navijače

Ponovo se oglasio FK Sarajevo: Pročitajte važno saopćenje za navijače

"Utvrđeno je da je osumnjičeni N. D. osim što je tjerao svoju kćerku na seksualne odnose koje je snimao i fotografisao, primoravao dijete da snima glasovne poruke pedofilima. Djevojčica u tim porukama govori najprljavije stvari, a u pozadini se čuje glas N. D. koji joj naređuje da bude još eksplicitnija. Kao i snimke i fotografije okrivljeni je i te glasovne poruke prodavao za 10 dolara", navodi izvor.

Policija je ovog monstruma otkrila tako što je 27. decembra prošle godine u akciji pod nazivom 'Armagedon' uhapsila osam pedofila.

"U njihovim računarima je pronađen veliki broj fotografija i video-snimaka na kom odrasle osobe imaju seksualne odnose sa maljoletnicima. Inspektori za borbu protiv Visokotehnološkog kriminala su zatim detaljnom analizom internet adresa uspeli da povežu ko je i odakle poslao stravične slike i video-zapise. Među tim adresama je otkrivena i ona koja je pripadala osumnjičenom N. D.", rekao je sagovornik.

Užas u Novom Pazaru: Monstrum (45) godinama silovao maloljetnu kćerku

Užas u Novom Pazaru: Monstrum (45) godinama silovao maloljetnu kćerku

Istakao je i da je N.D. i ranije bio u zatvoru zbog proganjanja maljoletnica, pišu srbijanski mediji.

"Šok je uslijedio kada su policajci utvrdili da na snimcima i fotografijama upravo N. D. ima seksualne odnose sa svojom kćerkom. Zatim je otkriveno da je osumnjičeni taj pedofilski materijal prodavao drugim bolesnicima i za to naplaćivao 10 dolara. Istragom je takođe utvrđeno da je N. D. ranije bio na robiji zbog proganjanja maloljetnica", zaključuje on.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije