Jezive fotografije s mjesta nesreće u kojoj je povrijeđen Rasim Ljajić

2
Radiosarajevo.ba
Jezive fotografije s mjesta nesreće u kojoj je povrijeđen Rasim Ljajić
Foto: Telegraf.rs / Vozilo završilo na krovu

Automobil Škoda Superb, u kojem je bio Rasim Ljajić, sletio je sa puta kod Ražnja jutros oko devet sati i potom se prevrnuo na krov.

Branko Gogić, predsjednik IO SDPS, koji je vozio automobil je podlegao povredama na mjestu događaja, dok je Ljajić prevezen u Urgentni centar u Nišu. Prema prvim informacijama, kolovoz je bio veoma klizav i to je možda razlog zbog čega je došlo do nesreće.

Predsjednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić ima ozbiljne povrede grudnog koša, ali je stabilno, u svjesnom je stanju i nije životno ugrožen, izjavio je danas direktor Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu Zoran Perišić.

Preokret: Džanan Musa i njegova zaručnica u zagrljaju, nema govora o raskidu

Preokret: Džanan Musa i njegova zaručnica u zagrljaju, nema govora o raskidu

Prema Perišićevim riječima, Ljajić je oko 10.15 sati primljen u UKC Niš sa teškim povredama.

"Ono što je dobro je da je njegovo opće stanje prihvatljivo. On je stabilno, dobrog pritiska, svjestan je, ispostavilo se da na početku dijagnostike njegovo stanje ne zahtjeva neku intervenciju, tako da na miru sprovodimo dijagnostiku", rekao je Perišić na konferenciji za novinare.

On je istakao da stabilno stanje nagovještava da će nakon udesa Ljaljić proći dobro.

"On nije životno ugrožen", rekao je Perišić i dodao da ga je i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić zvao da pita kako je Ljajić i naložio da angažuju sve ekipe.

Srbijanski mediji objavili su i fotografije s mjesta nesreća na kojima se vidi prevrnuto vozilo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije