Je li Hrvatska postala preskupa? U Lisabonu soba 47 eura, a evo koliko je najjeftnija u Dubrovniku

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Covjek koji zna

Ne vrijedi …preskupo je to za ono sta se nidi ..jadranska obala nema plazu da valja ..meni je iz sedamdesetih godona naravno sa updated tanjirima ..haha …splitska riva smrdi kao da ste u bangladesu a ne u europi ..Suma sumarum preskupo…..

Dubrovnik

Nekima bi trebalo i platiti da ga zaobiđu.

Dubrovnik2

Imam i bivanje i hranu u Dubrovniku za badave, a nisam ga posjetio već preko 10 godina. Dubrovnik je svjetski biser, ali nije po mom ukusu za dopust. Bio, vidio i to je to. Za mene je mir...samo mir...trebami mir, a to neće naći nigdje od onoga o čemu se obično priča. Najbolje se osjećam u , kako ono volite reći, u vuko*ebinama. :)

Kako ti se nos upali samo kad napustiš vilajet?

Ne vrijedi …preskupo je to za ono sta se nidi ..jadranska obala nema plazu da valja ..meni je iz sedamdesetih godona naravno sa updated tanjirima ..haha …splitska riva smrdi kao da ste u bangladesu a ne u europi ..Suma sumarum preskupo….. ka Covjek koji zna

Ne pijem dok Paja vozi

Ne vrijedi …preskupo je to za ono sta se nidi ..jadranska obala nema plazu da valja ..meni je iz sedamdesetih godona naravno sa updated tanjirima ..haha …splitska riva smrdi kao da ste u bangladesu a ne u europi ..Suma sumarum preskupo….. ka Covjek koji zna U Dubrovnik i Split se ne ide na more ako želiš kupat jer nemaju neke plaže

/ Najnovije