Janša je lihvario branitelje Sarajeva, sada za Putina radi na destabilizaciji regije

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Janšika

Serem ti se na grobove ocu i majci pasijim sinovima a tebi u tu žvaljavu njušku.

Covjek

Govno slovenacko!

Evo SDA trola iz Luxemburga

zasitio se crnaca

Pare

su pare,pa makar i ruske.Lahko prihajamo.

Slaven Sabljic

Vas Alija je rekao da to nije naš rat , nakon toga ste kupili oružje 500% skuplje, pametni ste vi bosanci pa slavite i dalje Aliju .. Sad vam kriv Janša i ustaše , smješan narod i jos smjesniji tekstopisci ovog uretka a da ne spominjemo vase politicare

Alijas

Sotonin sin janez unistio je yugu sad radi na unistenju bih Kriv za smrt vojnika jna na granicama sa austrijom nikad nije odgovarao.Ratni zlocinac

Drvosječa

Janša je državnik, što je rijetkost na ovim prostorima. Ne možete vu bez Janše, Plenkovića, Orbana i Vučića, a oni bez vas utekako mogu. Samo zamislite kako bi vam život izgledao ako bi oni bili zlobni kao vi.

Mirza Tvica

Velikosrpskih i velikohrvatskih miševa da se boje slavni Bošnjaci. Gluposti i bedastoće beskičmenjaka vječnih vazala.

Obavijest

Ni Viktor Orban, ni Janez Janša nemaju ama baš ništa sa eksplozijama i programiranim samoubojstvima po beogradskim kvartovima. U Slučaju Nenada Čanka također nema osnova imenovanog klevetati za nekakav tajni sporazum sa madam Vjosa Osmani.

/ Najnovije