Jaka detonacija uznemirila građane Cetinja, policiji nije ništa prijavljeno

Radiosarajevo.ba
Jaka detonacija uznemirila građane Cetinja, policiji nije ništa prijavljeno
Foto: AntenaM / Cetinje

Nekoliko Cetinjana prijavilo je portalu Antena M da je u gradu odjeknula jaka detonacija, ali da se ne zna šta je posrijedi.

''Ja živim blizu centra grada i čuo sam jaku eksploziju. Onda sam napravio automobilom nekoliko krugova kroz grad i ništa nijesam primijetio neobično'', kazao im je jedan od čitalaca.

Drugi koji živi dalje od centra grada istaka je da je osjetio podrhtavanje.

"Samo sam osjetio podrhtavanje tla, ali nije bilo prijatno", ispričao je.

Iz policije im je rečeno da su primili više poziva Cetinjana koji su željeli da znaju šta se desilo.

Kako je nezvanično sopćeno iz policije na Cetinju je veliki broj policajaca, kao i pripadnici Posebne jedinice policije, zbog ubistava koja su se dogodila u Prijestonici u posljednjih 10 dana, ali nikakav događaj nije prijavljen.

"Policiji ništa nije prijavljeno, nikakva šteta, nikakav incident, ništa. Pošto je sada gore pojačano prisustvo policije odmah su obišli grad da provjere o čemu se radi, ali nije primijećeno ništa neuobičajeno", saopćio je izvor iz policije.

Na Cetinju je u toku navodno rekonstrukcija seoskog puta, pa je moguće da je miniranje tokom rekonstrukcije uznemirilo građane.

"S obzirom na to šta se u gradu dešavalo posljednjih dana, logično je da su uznemireni i da ovako reaguju, ali za sada nema podataka da se bilo šta desilo", ukazao izvor poznat portalu Antena M.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije