Twitter / Kosor u samo jednoj rečenici "oplela" i po Kordiću i po predsjednici Hrvatske

04. 04. 2019. u 11:28:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 624

Bivša premijerka Hrvatske Jadranka Kosor u jednom tweetu "pokrila" je hrvatsku realnost - od osuđenog ratnog zločinca preko ubice, predsjednice i biskupa.

"Osuđeni ratni zločinci drže predavanje a osuđeni za ubojstvo ugledni su gosti onima koji u Jasenovcu neće govoriti ali su zato na molitvenim doručcima kod onih koji osuđenim ratnim zločincima ljube ruke. Laku noć", napisala je Kosor.

Razvidno je da se na početku s riječima "osuđeni ratni zločinci drže predavanja" referira na predavanje Darka Kordića u Studentskom domu Stjepan Radić, koje je izazvalo velike osude u javnosti, piše N1 Hrvatska.

Nastavila je tweet "osuđeni za ubojstvo ugledni su gosti onima koji u Jasenovcu neće govoriti"  komentirajući tako jučerašnji susret predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović s članovima Počasnog bleiburškog voda, a među kojima je bio i Bože Vukušić

Nastavila je s kritikom predsjednice riječima "ali su zato na molitvenim doručcima kod onih koji osuđenim ratnim zločincima ljube ruke". Predsjednica Hrvatske nedavno je bila na molitvenom doručku kod biskupa Vlade Košića koji je ljubio ruke Darku Kordiću kada je došao u Hrvatsku.

NEMA KOMENTARA