Jadranka Kosor se oglasila na Twitteru i poslala poruku Joeu Bidenu

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Prestacu vas

Pa stvarno, nije da ne znate prevesti, vec necete. A zasto i cemu to... Brukate se!

Rizici i podsjetnici

(1)-Jedan od ekstremističkih planova beogradskih kadrova čiju godinu pokušaja izvršenja nije moguće ni približno predviđati je dizanje u zrak brane akumulacione hidrocentrale Gazivoda u svrhe izazivanja potapanja Novog Pazara repulzivnim hidrološkim udarom preko vodenih tokova Ibar i Raška, uz istodobna nastojanja da se za pomenuti zločinački napad na Sandžak pokuša svaliti krivica na legalne vlasti države Kosovo. (2)-Među srivenim i potencijalno vrlo opasnim situacijama je upravo ta da beogradski kadrovi pod izgovorom izgradnje malih hidrocentrala na teritoriji Bosne i Hercegovine planiraju zloupotrijebiti međuentitetski pojas tako što će uzvodno (iznad lokacije boračkog jezera) izgraditi jednu ili više vještačku brana u kojim bi prikupljali vodu koju bi onda naknadno stihijski pustili negdje 2023-e godine plus minus 18 mjeseci i tako izazvali plavni val na rijeci Neretvi koji bi mogao razoriti naseobine Konjic, Jablanicu, Mostar, Počitelj, Čapljinu, te u Hrvatskoj Metković i luku Ploče iz koje bi onda tako izazvan vještački cunami potopio naseobine Zaostrog, oba Drvenika, Trpanj na pelješkom poluotoku i Šućuraj na otoku Hvar. Takvog scenario bi potopio i Neum. Osim toga, razorno udarni porast vodostaja dolinom rijeke Neretve bi izazvao mehanička naprezanja brana hidrocentrala koje za takav scenario abnormalno visokog preliva ili udarne hiperpaskalizacije nisu ni projektovane. (3)-Godine 2019-e tokom evropske olimpijade mladih (EYOF) u Sarajevu su beogradski kadrovi pokušali zloupotrijebiti međuentitetski pojas iznad grada tako što su pokušali vodeni tok rijeke Miljacke iznad Sarajeva regulirati tako da potope grad zajedno sa njegovim stanovnicima te sportistima i navijačima iz cijele Evrope. (4)-Imati na umu da su beogradski kadrovi na sličan način organizirali zloupotrebu brane hidrocentrale Peruča u Hrvatskoj na rijeci Cetini 1993-e u svrhe izazivanja hidrostatičkog udara koji bi između ostalog zbrisao misto Omiš u Dalmaciji.

Bosnjak

Kako lijepo vidjeti gospođu A ne KOBILINDU prostitutu sa mokrim sisurinama i plazanje po futavcu Trump, Putinu i jazavcu onom Iz FRANCUSKE sto zega svoju nanau

Gost

Za BOŠNJAKA Ova je petnaest godina starija ali je tebi bolja jer pljuje po čemu i ti i tvoji.

/ Najnovije