Iznenađujuće cijene na Jadranu: Da li je ovo najjeftinije mjesto u Hrvatskoj?

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Alen

A jeste vise dosadni sa hrvatskom. Pa ne ide se jedino tamo na ljetovanje. Albanija, Turska, grčka, italija, crna gora

Pa naravno

Lijepe riječi su ukras!

Sasa

Da li iko shvata da kreteni odu u sa razlogom skupe lokale i onda se zale. Uvijek ima za pristupacniju cijenu i to u svakom mjestu al' mrsko idiotima hodati ili koriste te racune za samopromociju na drustvenim mrezama i lajkove od drugih kretena. Pa i na Peljescu ima skupo.

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

adi

Lijepe riječi su ukras!

***

***

666

Lijepe riječi su ukras!

Cim sam vidio sliku, znao sam sta je :)....

Jes, nije Loviste lose, cak s nekih plaza gledas desno i u Hvar, ali ima neku malo cudnu, ne bas prijateljsku atmosferu.... Kuce i vile su odmah uz cestu, nekako mi tu fali privatnosti na plazi. A baska im je fora sto u oktobru jos radi PARKOMAT!!!! A parkinga slabo ima, jer je pousko. Eh, to ne da nije povoljno, nego je bezobrazno! Sta imaju naplacivat parking u oktobru? Plus, racunajte sa beskonacnim vozikanjem po Peljescu dok dodjete na sami vrh. Dvaput morate sa jedne na drugu stranu (uspon parsto metara, pa spustanje nizasto...).... Cisto kao plaza, ljepse je plao prije stati (Perna, Kuciste, Viganj). Gledas u Korculu, prelijepo. Ali tamo idem samo kad prestane kite-surf, inace, ne da nema mira, negooo....

Matrixus

Ante *****h, idu baci koju kamena s ramena i poljubi se u prezime, tovare tj kenjo.

Xxx

Lijepe riječi su ukras!

***

***

Beagle

Mjesto je savrseno, preporucujem apartman Roxy za smjestaj i 2 deca hladnu tocu u Caramba pa poslije kod gazde (Porat) na pizzu ili hambaš.

Mirka Raič

Lovište raj na zemlji

/ Najnovije