"Iznenada se pojavljuje i rješava stvar": Zašto se Vučić obraća mahom u večernjim satima?

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Fahri Musliu

Oprosti sine, mama bila lepa, zgodna, ja mlad...zblizili se, voleli se. Ti si dete ljubavi, nemoj da si nesretan. Voleo bih ja tebe, al vidis kako ovo sve ispade. Ti predvodis moje najvece dushmane. Al mama beshe lepa....

Gru

Ma i vučić je komad budale priča sat niko niste ne razumije sta je htio reći.

rajvoSa

Ma i vučić je komad budale priča sat niko niste ne razumije sta je htio reći. ka Gru Ma on im je novi diktator Milošević samo su slijepi kod očiju!

Iznenada se pojavljuje...

Ovo je receno u ironicnom kontekstu, a radiosarajevo.ba stavlja u naslov kao kompliment?!

***

***

***

***

/ Najnovije